pogledajte kako sada izgleda

Slavni pansion iz "Beskrajnog dana" prodaje se za milijun dolara!

Beskrajni dan
Foto: Innshopper.com
1/7
04.02.2014.
u 22:42

U njemu se Bill Murray 1993. godine budio iznova svakog jutra u poznatom filmu "Beskrajni dan", a sada se prodaje za gotovo milijun dolara

U njoj se Bill Murray 1993. godine budio iznova svakog jutra u poznatom filmu "Beskrajni dan", a sada se prodaje za gotovo milijun dolara.

Kuća u Woodstocku u Illinoisu koja je "glumila" pansion "Cherry Street Inn", nakon što se proslavila na velikom platnu postala je pansion "Royal Victorian Manor" sa šest gostinjskih soba na više od 550 metara kvadratnih.

Vlasnici svoje imanje opisuju kao romantično odredište u svakom pogledu, a za njega traže točno 985.000 dolara.

Iako je Bill Murray u filmu bio zatočen u vremenu u Punxsutawneyu, Pennsylvania, koji doista postoji i gdje svake godine svizac prorekne dokad će zima trajati, ova je kuća, izgrađena 1894. godine poslužila kao idealna kulisa za kultni film.

>>Svizac Phil ugledao svoju sjenu. Prognozirao još 6 tjedana zime!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije