Novi izgled

Slavonka Iva nakon pobjede u showu 'Zadruga' otišla je na 'peglanje' botoksom

The final of reality show Zadruga 3 held in Pink tv studios at Simanovci. Finale rijaliti soua Zadruga 3 u Simanovcima.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/9
19.07.2020.
u 20:00

Iva je osvojila 50 tisuća eura i rekla je kako će taj novac uložiti u kupnju dva stana, jednog u Beogradu a drugi bi kupila u Zagrebu.

U srpskom realityju 'Zadruga' pobjednica ove sezone je Slavonka Iva Grgurić koja je pobjedom postala bogatija za 50 tisuća eura. Ova 26-godišnjakinja rekla je kako će novac uložiti u nekretnine, te da će jedan stan kupiti u Zagrebu, a drugi u Beogradu te je izrazila želju da se okuša u glazbenim vodama. Mediji u Srbiji pišu kako je Iva dio osvojenog novca potrošila i na botoks i tretmane za uljepšavanje.

Foto: Instagram screenshot
- Iva je bila nezadovoljna svojim licem. Botoks koji je imala od ranije potpuno joj je pao, kao i tonus kože. Dobila je podbradak, naboralo joj se čelo i čim je izašla iz „Zadruge“, potražila je najbolju kliniku gdje su joj riješili probleme - rekao je izvor blizak Ivi za Kurir. Navodno su joj jagodice napunili hijaluronom i dodali su poveću količinu i u bradu kako bi joj izdužili lice. Iva je jako zadovoljna promjenama na licu pogotovo nakon što je imala jedno loše iskustvo u Turskoj kada je došlo do komplikacija prilikom operacije vilice.

- Dobila je jaku infekciju pa ju je bilo strah ponovno otići 'pod nož' i tako srediti svoje nedostatke. Zbog toga se odlučila na nekirurške tretmane. Brzo i bezbolno je došla do učinka koji je željela - rekao je izvor.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kana
13:27 20.07.2020.

Ajme majko, 26 god. ....botoks....u cvitu mladosti, ....za 50 tisuća eu....kupit dva stana...ha,ha,ha...može jedino dva šatora, a ostat će joj i za posjet psihijatru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije