Ljubav je na selu

Smilja gubi strpljenje za Zvonka: Pucam već tri dana, šutim i trpim! Nemaš pojma što je ljubav

Foto: RTL
1/6
11.04.2023.
u 16:54

Romantično druženje u Osijeku za Smilju i Zvonka ne prolazi onako kako je Smilja zamišljala i više ne želi šutjeti i rekla je Zvonku sve što misli

Smilja i Zvonko su zajedno u Osijeku ali romantično druženje ne ide u smjeru u kojem je to Smilja zamišljala. Mirnu Smilju potpuno će ponijeti emocije pa će dan provesti u suzama, a svom će farmeru vrlo otvoreno reći sve što joj leži na duši te mu se prilično suprotstaviti.

''Otkad si ušao u auto, ni pogledao me nisi! Pucam već tri dana, šutim, trpim i trudim se. Ne moramo se ljubiti, samo da više puta sjednemo i razgovaramo… Nemaš pojma što je ljubav'' , napast će Smilja Zvonka, prenosi RTL.  U jučer prikazanoj emisiji "Ljubav je na selu" držeći se za ruke prošetali su Osijekom, a farmer ju je odlučio iznenaditi vožnjom u kočiji.

''Mislim da je on bio više opčinjen konjima nego sa mnom'', komentirala je Smilja, ''Ovo više izgleda kao turističko, a ne romantično putovanje''. ''Srce je tu da kuca, a što će se desiti, vidjet ćemo. Vrijeme će pokazati'', rekao je Zvonko. Smilja se ipak nadala nekoj intimnosti ili barem razgovoru o njihovoj zajedničkoj budućnosti, ali izgleda da Zvonko ne pokazuje interes prema toj temi.

''Smilja je šutjela jer je uživala'', bio je, pak, uvjeren Zvonko, ''Prerano je grliti se. Osjetiš da je žena zaljubljena i onda joj još daš dodatnog materijala – grliš je, ljubiš… Ne! Ja još nisam spreman''. - rekao je jučer Zvonko i rekao je kako se još nije zaljubio u Smilju.

Ivan i Dona u večerašnjoj emisiji provest će još jedan dan zajedno, a iako će je mladi farmer pokušati impresionirati novim izletom, ona će jedva čekati da sve završi kako bi ''pobjegla'' od njega. ''Išla sam da sebi ugodim jer mi je dosadno'', priznat će iskreno.

Siniša i Martina i dalje će uživati zajedno, a njihove izjave o zajedničkoj budućnosti bit će sve ozbiljnije. Ruže i dalje cvjetaju i Milku i Jasni koji će već planirati novi sastanak i druženje. Što će joj odgovoriti i kako će izgledati prvi zajednički trenuci na posljednjem okupljanju sezone, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

VIDEO Let 3 pokazao električni traktor s kojim će otputovati na Eurosong

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije