cure detalji svadbe

Snježana Mehun se udaje, na jahti se danima zabavljaju Nives Celzijus, Ecija Ivušić i Ana Rucner

Foto: Instagram screenshot
1/19
02.09.2021.
u 11:55

Snježana je u opuštenom izdanju plesala s prijateljima, odjevena u narančasti jednodijelni kupaći kojeg je prekrivala jednostavna duga bijela haljina.

Dan koji je naša poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Mehun (50) dugo čekala napokon je došao. Brojni poznati na svojim Instagram profilima od jučer stavljaju nevjerojatne kadrove s jahte na koju ih je pozvala kako bi s njom proslavili njezin važan dan. Mehun nije izabrala klasično vjenčanje i klasičnu zabavu već će se nakon što izmijeni bračne zavjete sa zaručnikom Franzom Schillingerom s grupom uzvanika danima zabavljati na jahti krstareći Jadranom. Krenuli su iz Splita, a danas su već stigli do Kornata. Koja im se sljedeća destinacija, sigurno će pokazati na svojim pričama na društvenim mrežama.

Jedna od njih je i Nives Celzijus (39) koja je snimila nekoliko videa na kojima je u kupaćem kostimu.

Foto: Instagram screenshot

Na snimci se vidi kako uživa na lijepom vremenu sunčajući se na jahti, a nekoliko storyja nakon mogli smo vidjeti dobro rasplesanu ekipu kako pjeva i pleše uz poznatu pjesmu 'Nije u šoldima sve'.

Foto: Instagram screenshot

Snježana je u opuštenom izdanju plesala s prijateljima, odjevena u narančasti jednodijelni kupaći kojeg je prekrivala jednostavna duga bijela haljina.

Uzvanici su također snimali kako je Snježana s Franzom stigla gliserom do njihove jahte, a pritom su vikali 'stiže mlada'. 

Foto: Instagram screenshot

Snimku mladenke podijelila je i naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner (38), koja se također zabavlja na jahti. 

Neki od uzvanika su i Ecija Ivušić (34) uz dečka bubnjara Gorana Beloševića (35). 

 - Hvala Ti na ovom prekrasnom danu i još divnijim ljudima oko mene. Zahvalna do neba - napisala je Ecija uz svoju fotografiju s jahte. Ecija je također snimala prekrasne kadrove s jahte, Snježanin dolazak gliserom, ali i svoje sunčanje pored velikog jacuzzija na provi jahte. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Snježana je svoje bliske prijatelje nedavno okupila i brodom odvela do Hvara gdje je bio održan dio njezine djevojačke zabave. Na društvenim mrežama  tada je podijelila tada nekoliko video zapisa, a posebno se zahvalila svojoj kumi Antei Kodžoman koja je tijekom večere u jednom poznatom restoranu na Hvaru, održala i govor te je rekla kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo te je njihova priča trebalo završiti baš ovako - vjenčanjem, a za dizajn Snježanine vjenčanice zaslužan je Tin Brišar.

Foto: reuters

Snježana i Franz zaručili su se na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog odabranika. 

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Komentara 3

FN
Fr@njo
12:36 02.09.2021.

jej bu na svadbi i Nina Badric da i nju utrpaju sponzoru..zima dolazi..

Avatar javorko
javorko
13:36 02.09.2021.

odvratni su mi ovi nasi "celebrity"

GE
george34
13:29 02.09.2021.

Je li bio Kerum?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije