Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježenje na plaži

Sočne lubenice modne blogerice i glumice pale u drugi plan

Foto: Instagram
02.08.2017.
u 11:35

Blogerica i glumica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je u bikiniju i drži omiljeno voće u rukama

Modna i beauty blogerica Sonja Kovač počastila je pratitelje na Instagramu simpatičnom ljetnom fotografijom u bikiniju s plaže držeći u rukama omiljeno voće – sočne kriške lubenica.

Glumica se trenutačno odmara na dalmatinskoj obali, a ispod fotografije navela je:

 

 

“Mislim da je potpuno jasno koje je moje omiljeno voće na plaži” te prikupila više od osam tisuća lajkova i gomilu komplimenata na račun svog fantastičnog izgleda.”

Komentara 6

ZI
zico
12:13 02.08.2017.

baš me zanima jel na burzi rada daju preporuke za radna mjesta....modni bloger...life style kolumnist....društveni kroničar...itd itd

PU
Pukovnik
12:43 02.08.2017.

Je, je socne lubenice ...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:40 02.08.2017.

blogerica? znaci nis koristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije