Doživotno na lijeku

Sofia Vergara progovorila o raku štitnjače i hipotireozi

sofia
Pixsell
19.04.2013.
u 09:02

Vergara je prije 12 godina operirala rak štitnjače, a potom oboljela od hipotireoze.

Gumica Sofia Vergara prije 12 godina operirala je rak štitanjače, a otkrila je da otada pije lijekove koje će morati uzimati cijeli život. - Najbitnije je da sam sad zdrava, dodala je glumica. O svojoj bolesti odučila je progovoriti javno jer na taj način pomaže i drugima.

Vergari je, naime, nakon operacije dijagnosticirana hipotireoza, stanj nedovoljnog lučenja hormona štitnjače, zbog čega je morala početi uzimati Synthroid kojim kontrolira razinu hormona. Stoga je nedavno postala glasnogovornica kampanje "Follow the Script" kojoj je cilj educirati ljude koji boluju od hipotireoze. - Morala sam prvo shvatiti što se događa sa mojim tijelom, međutim u posljednjih deset godina nisam imala problema. Radila sam sve što mi je doktor rekao, zaključila je Vergara.

>>Sofia Vergara završila u bolnici, neće doći na dodjelu Oscara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije