Lijepa i prirodna

Sonja Kovač oduševila fotkama bez šminke, pozornost je ukrala torbica čija je cijena viša od 20.000 kuna

Foto: Instagram
1/10
20.01.2022.
u 11:00

Bivša glumica Sonja Kovač, koja je sada izgradila uspješnu karijeru kao influencerica, trenutačno se odmara u Dubaiju u društvu dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića.

Bivša glumica Sonja Kovač (37), koja je sada izgradila uspješnu karijeru kao influencerica, trenutačno se odmara u Dubaiju u društvu dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića, a u toplije krajeve zaputili su se nakon što su Novu godinu dočekali uživajući u snježnim radostima u Sloveniji.

Sonja je podijelila nekoliko fotografija s raznih lokacija, a najnovijom objavom oduševila je sve ljubitelje mode. Odabrala je upečatljivu srebrno-crnu kombinaciju, a najviše pozornosti je ukrala torbica s potpisom talijanske modne kuće Prada koju obožavaju mnoge svjetske zvijezde, a čija je cijena viša od 20 tisuća kuna.

"Malo sam potamnila (čitaj 1/14-inu nijanse), ali za mene je to puno 🤣 pa sam otišla u izlazak bez šminke koliko sam si top! 🤪", napisala je Sonja uz fotografije na kojima je pozirala bez trunke šminke, a ispod kojih su se ubrzo nanizali brojni komplimenti.

"Predivna", "Savršena", "Draga tebi ne treba šminka", "Ma super si, lijepa i prirodna", "Prekrasna si", "Prirodna, prelijepa bez efekata", "Odlično", "Atraktivna, zgodna, dama sa stilom", "Divna žena", samo su neki od komentara.

Sonja je također podijelila fotografije s plaže na kojima je pozirala u minijaturnom zelenom bikiniju i nekoliko fotografija s pogledom na Dubai.

Inače, Sonja je prošlu godinu provela zaokupljena uređenjem stana koji je kupila s dečkom, pokerašem Goranom. Stan ima 130 kvadrata u kojem su smješteni dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, garderoba, dvije terase, dvije kupaonice, dvorište te radna soba koja služi kao i gostinjska soba, a otkrila je i kako je stan kupila na kredit.  

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", rekla je. Nedavno se pohvalila i uređenjem vrta, a na svom YouTube kanalu i Instagramu pokazala je kako je izgledao prije i kako izgleda sada nakon što ga je uredila.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar StormRaider95
StormRaider95
11:11 20.01.2022.

Koliko vrijediš, ako pažnju s tebe odvuče torbica 🤔 Manje od 20 000 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije