Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sonja Kovač pokazala svoj trudnički trbuščić i poručila: 'Blaženo drugo tromjesečje'

Foto: Instagram
1/12
25.02.2024.
u 08:00

Sonja se javila iz jednog restorana gdje je bila na doručku te pozirala u suknji i majici kojom je istaknula svoj trudnički trbuh.

Influencerica Sonja Kovač (39) krajem prošle godine podijelila je najsretnije vijesti. Naime, ona i zaručnik Goran Mandić uskoro će postati roditelji. A onda je i zadnji dan siječnja otkrila kako nosi curicu. Od tada s pratiteljima dijeli najzanimljivije stvari o svojoj trudnoći, a sada je pokazala i kako izgleda njezin trudnički trbuščić. Sonja se javila iz jednog restorana gdje je bila na doručku te pozirala u suknji i majici kojom je istaknula svoj trudnički trbuh. Radilo se o srebrnoj suknji te bež majici, a influencerica je bila nasmijana. 

- Malo sam se zaželjela pravog doručka, dosta mi je više svako jutro jesti granole! Sad mi već daj nešto konkretno! Kad su pitali što ćete, samo sam rekla - SVE! Blaženo drugo tromjesečje! - požalila se, a pratitelji su joj poručili da sjaji. "Ajme kako sjajiš", pisali su. 

Podsjetimo, Sonja je nedavno odgovarala na pitanja pratitelja, pokazala svoju trudničku dojeću te otkrila kakve je simptome imala u prvom tromjesečju. Nabrojala je tako influencerica anksioznost i neizvjesnost, jutarnje mučnine, gubitak želje za hranom, intenzivan njuh, umor i začepljenost nosa. 

1/12

"Konstantna mukica od jutra do mraka, a stalno si gladan, stalno nešto trebaš jest, a ne možeš. Ali i odbojnost prema hrani. Sve što si prije voljela, sad više ne voliš. Imaš najčudnije želje, najčudnije kombinacije..Meso koje sam voljela, je smrdjelo, riba koju sam voljela, mi je smrdjela..Konstantna začepljenost nosa, izlijevanje kroz grlo.. Teško sam spavala zbog toga, i pričala..", ispričala je pratiteljima i upitala njih je li koja od pratiteljima imala slične simptome.

VEZANI ČLANCI: 

 

Inače, prije nekoliko dana odgovarala je na njihova pitanja i otkrila koliko je dugo pokušavala zatrudnjeti. "Koliko dugo ste pokušavali dobiti bebu? Info za sve nas koji pokušavamo već neko vrijeme", glasilo je jedno pitanje. "Oko dvije do tri godine", napisala je Sonja i pojasnila da se radi o jako dugoj priči u koju neće ulaziti jer trenutno želi uživati u trudnoći.

"Ono što vam želim reći je kako - niste sami. Jako puno parova i to sve više mladih ima poteškoća sa začećem. Puno stvari utječe na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, pada kvalitete spolnih stanica, korona je također puno doprinijela smanjenju kvalitete muških i ženskih spolnih stanica itd.", opisala je Sonja uzroke pa dodala kako si parovi mogu pomoći.

"Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski vjerujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti ustrajni! Ovo vrijedi za svaki segment života! Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim tjednima ili mjesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Također, ne znači kako više nećete uspjeti ostati trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvijek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša rainbow baby. Ako vam ne ide neko vrijeme, potražite pomoć MPO stručnjaka, IVF nije bauk! Kad ti kažu pokušaj se opustiti i otpustiti, koliko god bilo iritantno u tom trenutku i teško za shvatiti, kasnije zapravo ispadne istina", zaključila je i poželjela sreću svima.

VIDEO Više se ne skrivaju: Ana Uršula Najev i Faris Pinjo uživaju u ljubavi

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
08:43 25.02.2024.

Sretno bilo budućim roditeljima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije