Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnjica veze

Sonja Kovač s partnerom proslavila poseban dan: 'Čeka nas najdivnije putovanje u životu'

Foto: Instagram
1/22
15.03.2024.
u 10:52

Sonja je iz arhive izvukla njihove brojne fotografije s različitih putovanja, a u opisu je istaknula da slave 12. godišnjicu veze.

Influencerica i glumica Sonja Kovač (39) na svojim je društvenim mrežama odlučila obilježiti važan dan u svom životu i životu svog partnera, profesionalnog pokeraša Gorana Mandića. Naime, Sonja je iz arhive izvukla njihove brojne fotografije s različitih putovanja, a u opisu je istaknula da slave 12. godišnjicu veze.

- Sretna nam velika 12. godišnjica ljubavi! Bili smo na kraju svijeta, posjetili najljepša mjesta, vidjeli kultura, upoznali divne ljude a sada nas nakon 12  godina čeka najdivnije putovanje u životu! - napisala je Sonja pored romantičnih prizora.

Podsjetimo, Sonja i Goran trenutno očekuju prinovu, a o svojoj trudnoći Influencerica često govori na društvenim mrežama. Jednom prilikom tako je govorila o tome kako osjeća bebine pokrete. U videu na TikToku ispričala je svoje doživljaje.

- Znate ono kad su vam pričali prije trudnoće, "Ma budeš ti osjetila bebu", "Budu tu neki leptirići koji ćeš osjetiti"... e, pa kod mene nema leptirića, nikad nije bilo leptirića - započela je Sonja, pa nastavila: - Ja sam ovu slatku curicu osjetila tek tamo negdje oko 21. tjedna i počelo je odmah, ono, karate kid, ja ne znam što je to.

- Doktor mi je objasnio da mi je posteljica sprijeda i da zapravo neću osjetiti bebu više nego žene kojima je posteljica odozada. Još sam ja prvorotkinja, tako da je to uobičajeno. Tako da, ova slatka curica vam je jako aktivna - zaključila je Sonja koja bi svoju djevojčicu trebala roditi u lipnju.

Dodajmo da su Sonja i Goran puno proputovali zajedno, a na jednom putovanju su se i zaručili. Par je tada, za svoju 10. godišnjicu veze, boravio na Maldivima, a Goran je tada učinio romantičan potez i svoju Sonju upitao sudbonosno pitanje. To je učinio na romantičnoj plaži tijekom zalaska sunca te je potpuno iznenadio. Influencerica nam je u intervjuu nakon povratka s putovanja ispričala svoje dojmove.

- Uvijek mi je bila dovoljna samo ljubav, što jednostavnije, bez papira, bez organizacija i komplikacija! Uvijek sam se vodila time! Ali sada moram priznati da je predivno nositi prsten koji je simbol naše dugogodišnje ljubavi i što ćemo je moći proslaviti sa svojim najdražima! Trebat će mi vremena dokučiti kakva to mladenka želim biti! Kažu da se u životu sve dešava u pravo vrijeme - rekla je tada.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije