više od prijatelja

Španjolski mediji pišu: Najseksi novinarka Fani Stipković ljubi bivšeg trenera Real Madrida

Foto: Privatni album
1/11
06.01.2022.
u 21:18

Početkom listopada prošle godine, Španjolski mediji objavili su fotografije poznate sportske novinarke Fani Stipković (39) i bivšeg nogometaša Real Madrida Fernanda Hierra (53), a kako sada pišu, zanosna Hrvatica i bivši izbornik Furije su u vezi.

Početkom listopada prošle godine, Španjolski mediji  objavili su fotografije poznate sportske novinarke Fani Stipković (39) i bivšeg nogometaša Real Madrida Fernanda Hierra (53), a kako sada pišu, zanosna Hrvatica i bivši izbornik 'Furije' su u vezi.

Fani opisuju kao predivnu plavušu, plavih očiju i atletske građe koja je ukrala srce bivšeg izbornika 'Furije'. Zajedno su viđeni već nekoliko puta, u restoranima u Madridu gdje su bili u društvu prijatelja iz Hrvatske. Zajedno su gledali nekoliko mečeva tenisa u VIP loži Davis Kupa.

-Žena koja ga je osvojila je spektakularna novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirale je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život- piše Hola.

05.12.2021., Arena Madrid, Madrid, Spanjolska - Davis kup, finale, Hrvatska - Rusija. Fernando Hiero, Fani Stipkovic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Fani je u društvu Fernana i njegovog sina Alvara Ruiza (29) provela božićne blagdane, a fotografije je objavila na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Fani već godinama živi u Madridu gdje radi kao novinarka, a iza Fernanda je brak sa Soniom Ruiz od koje se rastao 2019. godine s kojom  ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Unatoč golemoj popularnosti u domovini, bivši nogometaš privatni je život oduvijek držao dalje od očiju javnosti, no unatoč diskreciji španjolskim medijima nije promaknuo novi zvjezdani par. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže  

Komentara 9

BE
berija
21:46 06.01.2022.

Osim ljubavi prema sportu gaji i nježne osjećaje prema debelom novčaniku.

SV
sven222
23:08 06.01.2022.

Inače ne otvaram ovakve članke gdje izbace čini ali me zainteresiralo napisano "poznata"!!?? ni sad mi nije jasno gdje je to ona "jako poznata sportska novinarka" ??!!

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
04:12 07.01.2022.

Za koje to novine ili tv ona radi kao novinarka u Madridu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije