zajedno na havajima

'Sretan, sretan rođendan mojoj ljubavi i najboljem prijatelju'

sofia vergara
Foto: Who Say
1/5
29.12.2014.
u 08:30

Osim uživo, Sofia mu je čestitala i na društvenoj mreži WhoSay. Uz fotografiju na kojoj su čvrsto zagrljeni, Sofia mu je poželjela sve najljepše...

Sofia Vergara i Joe Manganiello provode sve vrijeme zajedno. Tako zajedno slave i rođendan ovog zgodnog glumca, i to na Havajima.

Osim uživo, Sofia mu je čestitala i na društvenoj mreži WhoSay. Uz fotografiju na kojoj su čvrsto zagrljeni, Sofia mu je poželjela sve najljepše. – Sretan, sretan rođendan mojoj ljubavi i najboljem prijatelju. Onome tko me nasmijava kao ludu. Neka ti godina prođe u zdravlju i bude prekrasna – poručila je glumica dečku.

U vezi su već šest mjeseci i čini se da uživaju u svakom danu.

>>To sigurno boli! Pogledajte kako je Sofia Vergara izignorirala bivšeg zaručnika

>>Zanosna Sofia Vergara otkrila tajnu svog savršenog izgleda

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:56 29.12.2014.

Prekrasna vijest, poboljsat ce zivot vecini Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije