spreman podijeliti dokaze

Srpska reality zvijezda više nije u komi, ali i dalje je kritično. Oglasio se i doktor iz Turske: Puno je dezinformacija

Beograd: Sudionici Zadruge 4 na liječničkim pregledima u Šimanovcima
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
02.08.2022.
u 12:40

Miljana je na operaciju otišla u Tursku prije 12 dana, a od subote je bila na intenzivnoj njezi u bolnici u Nišu. Kako su njeni roditelji otkrili za srpske medije, Miljana je izašla iz medicinski inducirane kome, ali i dalje je kritično te je na sedativima.

Miljana Kulić (28), zvijezda srpskog realityja ''Zadruga'' završila je u induciranoj komi nakon operacije smanjenja želuca. Miljana je na operaciju otišla u Tursku prije 12 dana, a od subote je bila na intenzivnoj njezi u bolnici u Nišu. Kako su njeni roditelji otkrili za srpske medije, Miljana je izašla iz medicinski inducirane kome, ali i dalje je kritično te je na sedativima. 

– Liječnici čine sve da joj bude bolje. Prekjučer su je skinuli s respiratora, ali je i dalje kritično. Pod jakim je sedativima da ne trpi jake bolove, ali i da se psihički ne bi uznemiravala – kazala je njena majka Marija,  

U međuvremenu se javio i doktor Mehmet Seven koji je Miljanu operirao u Turskoj. Negirao je mogućnost da joj je slezena pukla u klinici u kojoj je operirana. 

– Mnogo je dezinformacija i nerazumijevanja u okruženju. Mi konkretno nemamo nikakve informacije od pacijenta i majke pacijenta jer nam ne odgovaraju na poruke, znamo ono što smo pročitali u medijima. U najkraćem mogućem roku podijelit ćemo s vama dokaze (naše klinike i kliničkog centra u Nišu) da naš pacijent Miljana Kulić nije imala ozljedu slezene nakon naše operacije – kazao je za Informer

Podsjetimo, liječnici su Miljani morali izvaditi slezenu koju su joj, prema riječima njenih roditelja, oštetili doktori u Turskoj.  – Za sve su krivi liječnici u Turskoj, oni su joj oštetili slezenu prilikom operacije. Miljana je u subotu imala jake bolove zbog čega je hitno primljena u bolnicu. Liječnici su nam rekli da joj je pukla slezena te su je odmah u subotu i operirali. Izgubila je dvije i pol litre krvi. Operacija je trajala satima – rekao je njen otac Siniša za srpske medije. 

Dodao je da je došlo do zgrušavanja krvi te da je nakon operacije završila u induciranoj komi. 

– Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Poslije operacije stavljena je u induciranu komu, iz koje se probudila u nedjelju ujutro. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i nije svjesna što se događa. Njezina majka Marija kazala je kako su strašno zabrinuti za Miljanu te da se nadaju da će se izvući. Kulić je, inače, već bila spremna ući u ''Zadrugu 6'', gdje je trebala biti s mamom, dečkom i sinčićem Željkom. Sudjelovala je u svim sezonama tog realityja, a u jednoj sezoni morala je napustiti show jer je bila trudna. Tada su joj producenti dopustili da se s bebom vrati u reality. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
15:13 02.08.2022.

Zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije