Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESINGERICA

Srpski glazbenik koji je tukao cipelom publiku u Opatiji ima novi veliki hit, zasjeo je na prvo mjesto trendinga

Desingerica i Zera
Foto: Screenshot
1/9
14.12.2023.
u 16:30

Novi hiz sove se "Ccuti",a  otpjevao ju je sa Zerom, još jednom glazbenicom koja je omiljenima mladim Hrvatima. Njena pjesma "Kalaši" tjednima je bila prva na Billboard Croatia

Srpski glazbenik Dragomir Despić, poznatiji pod umjetničkim imenom Desingerica, ponovno je da je trenutačno najpopularniji izvođač u Hrvatskoj. Nakon što je prošlog tjedna postao viralan video u kojem u prepunom opatijskom klubu "Drago" na nastupu cipelom po glavi udara publiku u prvom redu, Desingerica je izdao novi video, koji je u manje jednog dana na YouTubeu pogledan milijun puta, te je odmah zasjeo na prvo mjesto trendinga. 

Novi hiz sove se "Ccuti",a  otpjevao ju je sa Zerom, još jednom glazbenicom koja je omiljenima mladim Hrvatima. Njena pjesma "Kalaši" tjednima je bila prva na Billboard Croatia. 

Inače, Despić je u godinu dana, koliko je na sceni, zabilježio značajan uspjeh. Glazbenu karijeru započeo je 2022. godine, kada je s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio prvi singl "Kucci Kucci". Slavu su postigli nakon što su pridobili pažnju publike i medija nakon što su za potrebe snimanja spota zaustavili promet na autocesti.

VEZANI ČLANCI: 

​​​​​​

Uspjesi su se nastavili nizati nakon što je tijekom ljeta 2022. ovaj dvojac objavio pjesmu "Pistacc", a potom je u rujnu izašla pjesma "Balkanacc" koja predstavlja spoj rapa i turbo-folka. Do kraja godine uslijedile su pjesme "Tuckavacc" i "Praccka", a početkom 2023. su objavili duete "Ficcni" i "Novacc". Krajem lipnja 2023. nastupao je na Belgrade Music Week festivalu na beogradskom Ušću pred nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Trenutačno top listama vlada njegova najnovija pjesma "Ccokolada", a u tijeku je turneja Hrvatskom.

VIDEO: EDlla Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
17:20 14.12.2023.

Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije