Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sergej trifunović

Srpski glumac oglasio se prvi put nakon što je priveden: 'Ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci'

Foto: Petar Glebov/PIXSEL
1/8
30.04.2024.
u 15:36

Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Preodgojen. Bolji. Sportaš. Svi na izbore - poručio je na Instagramu deset dana nakon što je pušten.

Sredinom travnja srpski mediji prenijeli su vijest da je priveden srpski glumac Sergej Trifunović. Tada su pisali da se sumnja da je od poznanika je kupio marihuanu. Tvrdili su i da je uhićen i V. A. (1993.) koji je Trifunoviću prodao marihuanu. Policijsko zadržavanje određeno je i glumcu i njegovu poznaniku. "Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V. A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane", tvrdio je tada izvor. Glumac je nakon toga saslušan, a nakon saslušanja pušten na slobodu. 

Srpski mediji tada su pisali da je glumac na saslušanju rekao kako je drogu pronađena kod njega bila za osobnu upotrebu i sud je odlučio ne produžiti mu boravak u pritvoru.  Nakon ovog događaja glumac se javio tek danas, deset dana nakon i to objavom na Instagramu gdje je istaknuo da mu je tek danas vraćen mobitel.

- Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Preodgojen. Bolji. Sportaš. Svi na izbore - poručio je. 

Podsjetimo, Trifunović je problema s policijom imao i u Hrvatskoj i to prošle godine, a zbog vrijeđanja  hrvatskih policajaca i prijave zbog držanja psa bez povodca zabranjen mu je ulazak u Europsku uniju i još tri zemlje na godinu dana. Glumac je nedavno gostovao u emisiji "Zavidavanja" i kod Ladislava Tomičića na Vida TV ispričao je što se sve dogodilo u Splitu i kako je došlo do toga da mu se na godinu dana zabrani ulazak u Hrvatsku. 

– Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: Ne možete ovdje sa psom, netko će vam zvati policiju. Neće mene ped***** u pink kupaćim gaćama otjerati odavde, duvaj ga. Ped***** je karakterna osobina, da se razumijemo – ispričao je glumac u emisiji i dodao kako mu je ubrzo prišla policija i zato je uvjeren kako je policiju pozvao muškarac koji mu je prišao ranije. Sergej Trifunović po dolasku policije ispričao se i tražio da se osuši jer je izašao iz mora, a oni su tražili dokumente od njega i odveli ga u policijsku stanicu. Tada je, priznaje, i opsovao.

– Vi stvarno hoćete da me je*ete – rekao im je glumac. Ispričao je kako je u policijsku postaju došla i jedna žena koja je tvrdila da je svjedok svega što se dogodilo te da je ona zvala policiju, a Trifunović kaže kako je primijetio tu gospođu na plaži. Rekao je i kako je policajac u izvještaju napisao i stvari koje se nisu dogodile. Glumac je pozvao svog prijatelja, odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića i uskoro mu je došla odvjetnica koju je Pavasović poslao. Trifunović kaže da je bio sedam sati na policiji i ne skriva da je tamo izgubio živce i kaže kako nije vrijeđao nikoga, ali ne sjeća se što je sve točno rekao policajcima.

Inače, Trifunović je početkom rujna prošle godine boravio u Splitu, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac, njemački ovčar. Trifunović je sa psom bio na kupanju i u šetnji, a pas je bio bez povodca i brnjice, zbog čega je pozvana i policija. Zbog ovoga je policija izašla na teren te glumca i privela. Kada su mu policijski službenici pristupili, glumac ih je počeo vrijeđati, a protiv glumca tada je podignut optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora.
Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. To nije bila jedina kazna koju je dobio jer je nešto kasnije svog psa izveo u šetnju Splitom, a ubrzo ih je zatekla policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Kako je pas opet bio bez povodca i brnjice, izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, a Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne.

VIDEO Siniša Vuco pjevao za djecu u sirotištu u Venezueli

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
16:36 30.04.2024.

Ma izuzetno važna bect za civilizaciju. Do kad bu trajalo to...? Sra-mo-ta!

Avatar rothmans
rothmans
16:51 30.04.2024.

Stvar nije uopće u tome da netko voli ili ne voli ovog tipa. Stvar je u tome da se ovakve stvari događaju, da zakon bi trebao biti isti prema svima a ne samo prema obima koji nisu simpatizeri režima ili jednostavno imaju drugačije njuške.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije