finale eurovizije

Srpski mediji ljuti ističu: 'Hrvati Teya Dori dali 3 boda, mi njima 12'

Malmo: Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu
Sanjin Strukic/PIXSELL
12.05.2024.
u 01:21

Mnogi smatraju da bi samo publika trebala birati pobjednika, a broj bodova žirija uvijek je vruća tema. Isto je bilo i ove godine.

Ovogodišnje izdanje Eurovizije je završeno, a naš Baby Lasagna završio je na drugom mjestu. Pobjednik je Švicarac Nemo s pjesmom "The Code". Švicarcu je više naklonjen bio žiri, odnosno pobijedio je po glasovima žirija, dok je Marko imao više naklonjenu publiku. A upravo bodovi žirija ono su oko čega se na Euroviziji najviše lome koplja. Naime, mnogi smatraju da bi samo publika trebala birati pobjednika, a broj bodova žirija uvijek je vruća tema. Isto je bilo i ove godine. Mnogi detaljno broje bodove svih žirija, a to su činili i srpski mediji te tko primijetili da je srpski žiri našem Marku dao 12 bodova, dok je od hrvatskog žirija Teya Dora dobila 3 boda.

- Hrvati Teya Dori dali 3 boda, mi njima 12 - naslov je teksta na Telegrafu.

Malmo: Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu
1/12

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LittleTut
LittleTut
02:53 12.05.2024.

Ajd ne dramite, puno smo vam i dali. Pjesma vam je iskreno šoder.

BA
Barba56
10:58 12.05.2024.

Posebno je ljuta Marija Serifovic , Hoce da zna tko je bio strucni ziri u Hrvatskoj . Jer ona je neko i nesto pa bi mogla opasno zaprijetiti Hrvatima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije