milan kalinić

Srpskog glumca napali zbog izjave, na udaru je kritika: 'Nije bilo djevojčice koju nisam štipnuo'

Beograd: Glumac i voditelj Milan Kalini? dolazi na sud
Foto: UROS
1/7
18.05.2023.
u 09:11

Neki su se prisjetili i da je glumac prije nekoliko godina razbio glavu navijaču Crvene zvezde prije utakmice protiv Partizana. Neposredno prije početka utakmice ušao je na stadion te hoda iza vođe Delija Marka Vučkovića. Samo trenutak kasnije fizički se obračunao s navijačem Zvezde.

Milan Kalinić, srpski voditelj i glumac gostovao je u emisiji 'Kec na jedanaest' na televiziji K1 gdje je izjavio kako nije bilo djevojčice koju nije štipnuo kad je išao u osnovnu školu. Zbog svoje izjave dobio je brojne kritike na društvenim mrežama. 

"Djeca odrastaju u nenormalnim uvjetima. Ja se sjećam svog petog razreda. Nije bilo djevojčice koju nisam štipnuo, zakačio… To su svi radili. Sada dječak od 11 godina, koji ulazi u pubertet, kojem rade hormoni, bio bi optužen za seksualno maltretiranje", izjavio je glumac, a gledatelji misle da je ova njegova izjava problematična, te da Kalinić pokušava normalizirati ovakvo ponašanje. 

 

"Mislila sam da nije moguće da još više mrzim ovog čovjeka", "On treba znati da su takvi dječaci ostali u najodvratnijem sjećanju djevojčicama koje su dodirivali bez pitanja", "Kakav kreten", "Ja sam mlađi od dotičnog, a dosta stariji od njegovog sina. Kada sam ja bio u tim godinama, nije baš da je to bilo često. Više se govorilo u muškom društvu o fantazijama nego što se radilo. Po ovome, djevojčice trebaju trpjeti kojekakve prostakluke zato što dječacima rade hormoni", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI:

Neki su se prisjetili i da je glumac prije nekoliko godina razbio glavu navijaču Crvene zvezde prije utakmice protiv Partizana. Neposredno prije početka utakmice ušao je na stadion te hoda iza vođe Delija Marka Vučkovića. Samo trenutak kasnije fizički se obračunao s navijačem Zvezde. 

Prvo je proglašen krivim, te je osuđen na uvjetnu kaznu od 10 mjeseci zatvora, no sud u Beogradu ga je kasnije oslobodio optužbi za nasilničko ponašanje.

VIDEO U 'U povjerenju s Nevenom Ciganovićem' stiže najomiljeniji hrvatski političar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije