Opća kultura nula

Stanari šokirali odgovorima: Tesla je umro u Italiji, a Island je glavni grad Islanda

big brother
Foto: RTL
1/2
21.10.2015.
u 12:51

Big Brother je testirao opću informiranost stanara, a pobjedu je odnio Istok

Ervin i Tina bili su zaduženi za regularnost natjecanja koje je Big Brother zadao kao još jedan dnevni zadatak. Stanari su morali dati odgovore na pitanja iz područja opće kulture, povijesti, šoubiznisa, zemljopisa...

Darko, koji je priznao da je gotovo ponavljao povijest, rekao da je Drugi svjetski rat započeo 1941. te je pokušao uvjeriti Barbaru da je Nikola Tesla umro u Americi, dok je ona inzistirala da je to netočan odgovor i predložila Italiju.

Goran i Zorica nisu znali da je žena Kanyea Westa koja iskače iz paštete, Kim Kardashian, poznata po svojoj zadnjici, a kao najveći gaf potkrao im se glavni grad Islanda, Reykjavik.

Na kraju je Big Brother pozvao suce i vođe timova kako bi proglasili pobjednika. Zapad je imao 5 od 12, a Istok 9 od 12 točnih odgovora.

Luća se kao vođa Istoka istinski veselio pobjedi, a Zapadu je poraz teško pao.

Zbunjene stanare pogledajte u dnevnim emisijama Big Brothera, a ako vas zanimaju ostale igre koje su pred stanarima, budite u 20 sati uz RTL kada idu Big Brother Igre uživo.

>>Steffani ipak napustila Big Brother kuću: Puna mi je kapa i svađa, ogovaranja...

>>Steffani Ervinu: Jadan si i žalim te

Komentara 8

MR
MRUDante
13:20 21.10.2015.

ne kužim kontradikciju - kao večernji se čudi idiotizmu stanara, a s druge strane upućuje svoje čitatelje da budu u 20 sati uz RTL kada idu (fućkajga piše idu) BB uživo... Zna li večernji list, uopće, što preporučuje svojim čitateljima?!

SA
Sauron
13:35 21.10.2015.

Dno dna.... zapravo se preko ovog najbolje vidi šta to ljudi gledaj na tvu i šta im se servira koa zabava..... neke tamo maloumne i sumnjivog morala tipove i ženske koji ne znaju osnovne stvari u životu..... jad i bijeda ništa drugo

BI
bitanga1331
14:21 21.10.2015.

pa nije BB kviz znanja što manj IQ to je gledanost bolja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije