NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novu emisiju, gledatelji oduševljeni: 'E to su pravi gosti, gromade od ljudi!'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
15.12.2022.
u 09:10

Božo Sušec će biti gost uoči finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Argentine i Francuske, a zanimljivo je kako je Stankovićev gost bio i prije 4 godine, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2" objavio je kako mu je gost u idućoj emisiji Božo Sušec, jedan od najpoznatijih domaćih sportskih komentatora, koji je do mirovine radio na HRT-u, a danas komentira utakmice na Arena Sportu. 

Božo Sušec će biti gost uoči finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Argentine i Francuske, a zanimljivo je kako je Stankovićev gost bio i prije 4 godine, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Gledatelji emisije komentirali su kako je Sušec odličan izbor za gosta.

"Sinonim za nogomet,velemajstor svog zanata", "Korektna osoba sa znanjem i iskustvom. Pogodak.", "Božo, legendarni sportski novinar", "E, to su bili pravi sportski novinari - gromade od ljudi", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Sušec je prije četiri godine biranim riječima govorio o našoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću.

- Dalić je iznenađenje. Ta priča je kao bajka braće Grimm, koju je povremeno režirao Hithchok, a ostvario Zlatko Dalić. On je vrhunski trener.

On je vrhunski trener, a za to moraš biti psiholog, komunikator, nekad mama i tata, a moraš imati i nešto karizmatično. On je pokazao da je pronašao pravi odnos sa svim tim različitim ljudima, rekao je tada Sušec. 

VIDEO Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori

 

Ključne riječi

Komentara 15

TE
Teig1
12:18 15.12.2022.

Stanković i dalje pokušava blatiti Hrvate,postavljeni pijon kao Pupavac od U.dbe

PR
prajdali100
10:58 15.12.2022.

Zar u nedjelju popodne ovo netko gleda?

PA
papiribica
09:40 15.12.2022.

Mislio sam da se ova emisija već odavno ne emitira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije