Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Stanković oduševljen porukom koju je dobio nakon zadnje emisije: Kakav djed!

Foto: HRT screenshot
1/8
19.10.2021.
u 11:54

Mladi poduzetnik Albert Gajšak koji već sa svoje 23 godine ima informatičko poduzeće s 30 zaposlenih oduševio je gledatelje u prošloj emisiji.

U nedjelju se Aleksandar Stanković prvi put nije pojavio u HRT-ovu studiju kako bi vodio svoju emisiju "Nedjeljom u 2" jer ga je u tome spriječio pozitivan test na koronu. Da je zaražen koronavirusom, doznao je uoči same emisije i brzo je pala odluka kako će emisiju voditi putem Skypea iz svog doma, a njegov gost Albert Gajšak bit će u HRT-ovu studiju. Mladi poduzetnik Albert Gajšak, 23-godišnjak, ima informatičko poduzeće s 30 zaposlenih. Oduševio je gledatelje svojim znanjem i vještinama i svime što je postigao tako mlad. Albert ima tvrtku CircuitMess, što je u prijevodu spoj riječi elektroničko sklopovlje i nered, a u emisiji je Albert rekao da mu je naziv bio smiješan kada je tako nazvao tvrtku kao 17-godišnjak. Reakcije na ovu emisiju još uvijek pristižu u inbox Aleksandra Stankovića, a jednu od tih poruka podijelio je na Facebooku.

"KAKAV DJED! 'Poštovani g.Stankoviću. Zadnja emisija u kojoj je gostovao Albert Gajšak mi je bila odlična! Možete li mi odgovoriti gdje bih mogao naći kit za izradu koji je prezentirao g.Gajšak gostujući u vašoj emisiji? Naime, ja sam jedan dida koji je unuka pratio od vrtića do polaska u školu, sada je u trećem razredu. Mi smo veliki dio vremena provodili u kojekakvim popravcima i slaganjima tako da je on u vrtiću kada se nešto pokvarilo od igračaka rekao 's didom ćemo popraviti'. Ta sklonost mu je ostala do sada, a ja bih volio nabaviti taj kit pa da možda stvorimo nekog novog Gajšaka jednog dana. Zamolba je neobična, ispričavam se, ali vrijedi pokušati. Zahvaljujem!' E.H. 18. 10. Zagreb", prenio je Stanković poruku jednog djeda koja ga je oduševila, a u komentarima su to dali do znanja i gledatelji.

 

 

"Najbolja moguća reakcija na emisiju. Hvala vam što ste podijelili. Eto, manje politike u emisije, više ovakvih gostiju 🙂 Svi su na dobitku. Super deda! I moj Fran zahvaljujući Albertu ide na robotiku. Bravo za didu!" napisali su gledatelji.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
23:22 20.10.2021.

Aco je legenda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije