Podrška tati

Stela i Marin Kukoč ne vole medijsku pozornost, bavili su se sportom ali odlučili su se za karijere izvan sporta

Foto: Youtube screenshot
1/7
12.09.2021.
u 17:30

Djeca Tonija Kukoča ne vole medijsku pozornost i iako su krenuli sportskim putem nisu postali vrhunski sportaši, a o svojoj djeci Kukoč nam je pričao nedavno u intervju koji je dao za Večernji.

Naš proslavljeni košarkaš Toni Kukoč primljen je u Kuću slavnih košarke u koju su ga uveli njegov bivši suigrač Michael Jordan te vlasnik Chicago Bullsa Jerry Reinsdorf. Kukoč je održao emotivni govor tijekom kojeg je njegova supruga Renata, s kojom je zajedno od srednjoškolskih dana, jedva susprezala suze, a emotivan je to bio trenutak i za njegovu djecu, sina Marina i kći Stelu koji su također sjedili u publici na svečanoj ceremoniji u Springfieldu. Njegova djeca ne vole medijsku pozornost i iako su krenuli sportskim putem nisu postali vrhunski sportaši, a o svojoj djeci Kukoč nam je pričao nedavno u intervju koji je dao za Večernji.

- Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe. Uostalom, Marin je dobio stipendiju na prestižnom biznis koledžu University of Pennsylvania na račun košarke, a Stela pak zahvaljujući odbojci na Miami Universityju u saveznoj državi Ohio. Marin danas radi u marketingu jedne softverske kompanije, a Stella je nastavnica u školi za djecu s posebnim potrebama s upisanim magisterijem iz psihologije te trenerica odbojke. - rekao je tada Kukoč.

Tijekom njegove duge i uspješne karijere najveća podrška bila mu je supruga Renata s kojom se poznaje još od srednje škole, a romansa među njima se rodila pola godine nakon što su završili srednju školu.

Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TA
Tango6
17:43 12.09.2021.

Posteno zaraden novac i fino odgojena djeca koja to znaju cijenit a ne ko Todorici razni Đakici i slicni njima koji su do novca dosli pljackajuci hrvatski narod Svaka čast Kukocu i obitelji i puno srece u zivotu

HA
Hanok
18:39 12.09.2021.

Kevin Garnett sjedi ispred Kukoč Jr. KG uvijek govorio kako mu je Kuki bio uzor dok je bio klinac, Kevin Durant isto tako samo riječi pohvale za Splitskog asa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije