LJUBAV JE NA SELU

Stela je pronašla ljubav u showu, a sad je otkrila detalje vjenčanja: 'Kupit ćemo dvije kuće'

Foto: RTL/Screenshot
1/11
27.09.2023.
u 20:00

- Tata mu je imao smrtni slučaj u obitelji pa mu ni majka nije spremna za veće slavlje. Zato smo sve malo odgodili. S obzirom da sam ja veliki ljubitelj ljeta, odabrali smo ljeto. Što se tiče gostiju, napravili smo već popis. Više-manje će to biti članovi uže obitelji i prijatelji. Znači, ništa preveliko, kazala je Stela o svadbi s Tomislavom Skejićem

Konobarica iz Varaždina Stela Pavičić (28) pronašla je ljubav u 14. sezoni 'Ljubav je na selu' s farmerom Tomislavom Skejićem, a nedavno su je gledatelji mogli vidjeti u 'Večeri za 5'. Par još uvijek ne živi skupa, a uskoro planiraju vjenčanje. Datum još nije određen jer se Tomsilav nije dogovorio s mamom.

- Tata mu je imao smrtni slučaj u obitelji pa mu ni majka nije spremna za veće slavlje. Zato smo sve malo odgodili. S obzirom da sam ja veliki ljubitelj ljeta, odabrali smo ljeto. Što se tiče gostiju, napravili smo već popis. Više-manje će to biti članovi uže obitelji i prijatelji. Znači, ništa preveliko, kazala je Stela za RTL.hr. Imat će 50-ak uzvanika, a vjenčanje će biti i u crkvi i kod matičara. 

- Ja sam prošli brak sklopila samo kod matičara tako da ćemo sada imati i crkveno vjenčanje. Tomislavova želja je da se vjenčamo u crkvi, ispričala je Stela.  Nije još kupila vjenčanicu, no zna kakva mora biti. 

- Obavezno sirena kroj. Valjda zato što sam u horoskopu riba pa mora nekako sve biti povezano s time, rekla je i dodala da će imati vjenčanu kumu, a želi i djeveruše. 

GALERIJA: Upoznajte nove farmere u 'Ljubav je na selu' 

1/18

- Morat će se prijateljice dobro potruditi da odlučim koja će imati koju ulogu, našalila se i dodala kako je Tomislav već odabrao vjenčanog kuma i odijelo. 

- Meni treba malo duže, a on je brži kod donošenja odluka, istaknula je. 

Inače, Stela živi u Varaždinu,a  on u mjestu kraj Omiša. Uspješno održavaju vezu na daljinu. 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

- Štedimo da kupimo kuću. Planiramo za početak kupiti kuću u Dalmaciji, a kasnije u Varaždinu. Tako da možemo preko zime biti u Varaždinu, a preko ljeta u Dalmaciji. Tako nešto smo planirali. Planirali smo kod Trogira tako da imamo neku svoju privatnost, da imamo svoj mir. Znate, da svekrva ne dolazi često na vrata, našalila se Stela i dodala da joj je drago da se Tomislav dobro slaže s njenim sinom iz prvog braka. Priznala je i da je Tomislav malo ljubomoran zbog neugodinih iskustava iz prošlosti.

- Boji se da bih ga mogla ostaviti. To su te neke traume zbog bivših cura jer mu nisu bile vjerne. Tako se i meni vraćaju neke stvari iz mog lošeg braka. Dok je netko jako ljubomoran, meni je to trauma jer sam imala takvu osobu pokraj sebe. Svi imamo neke mane, rekla je i dodala da su je iznenadile odlične reakcije gledatelja na njeno sudjelovanje u "Večeri za 5". 

- Nisam to očekivala. Pogotovo kad je Božo imao one izjave u vezi vještica, ali dobro. Stvarno sam se jako pozitivno iznenadila. Super. Bilo mi je lijepo. Zabavila sam se. Upoznala sam divne ljude s kojima se i danas družim. S Boženom sam ostala u jako dobrim odnosima, ona mi je kao druga majka, rekla je Stela. 

VIDEO Ava Karabatić: 'Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije