VEČERA ZA 5

Stevica se izjednačio s Gordanom i Bobanom! Roštilj-majstor opet najstroži, dao mu slabu sedmicu

Večera za 5
Foto: RTL
1/7
22.03.2024.
u 09:37

Devet bodova udijelila je Gordana - i to zbog suhe teletine, dok je najzadovoljnija bila Senka s 10 bodova. "Lijepo sam se najela, lijepo nas je ugostio i bilo je za 10", objasnila je.

Stevica Maki Getoš ugostio je ekipu 'Večere za 5' četvrtog dana slavonskog tjedna. Za svoju večeru dobio je 34 boda te se time izjednačio s Gordanom i Bobanom. Proglašenje pobjednika moglo bi biti jako zanimljivo! Domaćin je dobio raznolike bodove, Boban mu je dao sedmicu, a Miljenko osmicu. Devet bodova udijelila je Gordana - i to zbog suhe teletine, dok je najzadovoljnija bila Senka s 10 bodova. "Lijepo sam se najela, lijepo nas je ugostio i bilo je za 10", objasnila je.

Pripravu večere započeo je Stevica desertom 'Kremasto iznenađenje'. Specijalitet je to salaša u kojem Maki radi, a radi se o sladoledu. "Za desert je možda napravio nešto što u sebi sadrži kekse, puding i slatko vrhnje", prognozirala je Senka. Nakon priprave deserta, Maki se bacio na glavno jelo - 'Specijalitet salaša'. "Najčešće su specijaliteti na salašima peke, roštilji, kotlići, mislim da je on meštar za peku, da bi mogla biti neka fina peka u igri", otkrila je Gordana. Bila je u pravu, Stevica je napravio teletinu i povrće ispod peke. Za kraj, domaćin se prihvatio predjela nazvanog 'Makijeva delikatesa'. "Mislim da je nešto s piletinom", prognozirao je Miljenko, a Boban je dodao da bi se moglo raditi o juhici. Uskoro je otkriveno da se radi o piletini s nizom začina, napravio je Miljenko paštetu s indijskim začinom - garam masalom, koja je na popisu sastojaka zbunila ekipu. 

Maki je priveo kraju pripravu jela, a onda se okrenuo pripremi za doček gostiju. Ponudio im je salašku rakiju, dunju i višnjevaču. "Bio je opušten, veseo i zadovoljan. Baš sam dobila dojam da se raduje što nas vidi", otkrila je Senka. "Popila sam višnju, bila je finog okusa", zaključila je Gordana, pohvalivši aperitiv. 

Uslijedilo je predjelo s misterioznim začinom. 'Makijeva delikatesa' sadržavala je domaću pileću paštetu s povrćem. "Izgledalo je primamljivo, jedva sam čekala kušati", otkrila je Senka. "Nije mi pašteta bila ono što je domaćin govorio", dodao je, pak, Miljenko. "Prvi put sam probala marmeladu i paštetu, večeras jesam i okus je simpatičan i dobar", zaključila je Gordana. 

VEZANI ČLANCI: 

Glavno jelo iduće je stiglo na stol - teletina pod pekom. "Kad je iznio peku, govorila je milijun jezika, ne znam što je bilo ljepše", oduševljena je bila Senka. "Glavno jelo mi je bilo uobičajeno, malo previše usitnjeno meso", dodao je Miljenko. "Okus peke je bio pogođen, svaka čast Makiju, potrudio se i vidi se da ima iskustva", pohvalio je glavno jelo i Boban.

Kremasto iznenađenje stiglo je pred ekipu kao fini desert. "Vizualno je izgledao jako lijepo", komentirala je Gordana desert. "Nevjerojatno da mu je desert, bio sam skeptičan, nisam ulje ni osjetio, dobro se stopilo, zanimljiva kombinacija, desert mi je za 10", dodao je Miljenko. Za kraj - stigli su ekipi i pokloni. "Pokloni su bili nastavak ovog prekrasnog ambijenta i večere, nešto što će nam ostati vječna uspomena na odvratnih pet dana", oduševila se Senka. Tamburaški sastav 'Panonia' razveselio je goste za kraj, nešto manje Miljenka, koji je dečke planirao angažirati za svoje iznenađenje! Sutrašnji domaćin odlučio se nekako snaći s iznenađenjem, a Maki je kraju priveo svoju večeru. 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije