FRAMERI ODUŠEVLJENI

Strastveni i neočekivani poljupci na tulumu u 'Ljubav je na selu': Zbog ovoga su počele i prve trzavice među kandidatkinjama

Foto: RTL
1/3
24.09.2024.
u 12:00

Ponesen atmosferom, karaokama i dobrim društvom farmer Ivo strastveno će ljubiti jednu svoju damu pred očima svih ostalih, a Mirjana će Iliju pozvati na ples kako bi ga malo odvojila od Ruže.

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' od 21.15 sati na RTL-u nastavlja se novi zajednički tulum kojemu prvi put prisustvuju i zlatne djevojke. Neke od njih već će pomrsiti račune konkurenciji pa se farmeri od njih neće odvajati. „Ostavila sam malo prostora zlatnoj djevojci da se upozna s farmerom, da ispadnem kulturna. Poslije toga sam išla i ja malo zavoditi ga“, priznat će jedna dama. Ponesen atmosferom, karaokama i dobrim društvom farmer Ivo strastveno će ljubiti jednu svoju damu pred očima svih ostalih, a Mirjana će Iliju pozvati na ples kako bi ga malo odvojila od Ruže.

Jutro nakon dobre zabave ponovno će biti prilika za prepričavanje događaja, ali i međusobne trzavice. Anamarija će Darku zamjerati, po njoj, neprimjereno ponašanje nakon tuluma, a Vesna će uspjeti isprovocirati Ines svojim komentarima.

VEZANI ČLANCI:

Ivana još uvijek neće moći prijeći preko svog dopisivanja s Tonijem pa će svojoj cimerici čitati njihove poruke, uvjerena da veza između njega i Valentine ne može opstati. Pred farmerima je još jedan spoj koji moraju odraditi svaki sa svojom damom kako bi od njih doznali sve što već nisu. Ni dame ovaj put neće razočarati pa će tako neke zavoditi metaforama i seksepilom, neke tražiti objašnjenja, a neke priznati da ih drže na oku. „Pali me to malo, drago mi je da se netko bori za mene“, priznat će jedan farmer zadovoljno. Tko se najbolje proveo na tulumu, tko što kome zamjera i jesu li spojevi izazvali neke ljubavne iskrice, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije