Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sezona se zahuktala

Sunčane naočale, badići i kokteli...evo kako se tulumari na Zrću

zrće
Foto: PR FOTO
1/26
29.06.2014.
u 12:26

Nakon ludih noćnih provoda, za mnoge je bilo najbolje opustiti se na afterpartyju, kao što je slučaj i s onima koji su posjetili Aquarius na Zrću

Svi željni zabave konačno su dočekali prave ljetne vrućine kako bi mogli tulumariti tijekom cijelog vikenda. Nakon ludih noćnih provoda, za mnoge je bilo najbolje opustiti se na afterpartyju, kao što je slučaj i s onima koji su posjetili Aquarius na Zrću.

Kupaći kostimi, sunčane naočale i koktel u ruci za mnoge je bio pravi izbor, a uz dobru glazbu odličan provod bio je zagarantirat, kao uvod u ljeto pred nama.

>>Partiji u bazenu, ljepotice u tangama... I službeno je počelo 'ludilo' u Aquariusu na Zrću

Foto: PR FOTO

Komentara 1

Avatar Slobodni_Parketar
Slobodni_Parketar
13:57 29.06.2014.

Znači počeo je kobaja fest na zrću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije