Belgijski novinar

Suprug Blanke Vlašić otkrio da nije u kontaktu sa šogorom, Vatrenim Nikolom Vlašićem, zna se i zbog čega

Foto: Instagram, Igor Kralj/Pixsell
1/8
30.11.2022.
u 11:20

Uoči sutrašnjeg dvoboja između Hrvatske i Belgije Ruben Van Gucht RTL-ovom novinaru Marku Vargeku otkrio je za koga će navijati u ogledu Belgije i Hrvatske. - Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali već sam prije svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje - kazao je Ruben.

Među brojnim novinarima iz cijelog svijeta koji trenutno u Kataru prate Svjetsko nogometno prvenstvo nalazi se i belgijski novinar Ruben Van Gucht (35) koji je hrvatskoj javnosti poznat i kao suprug naše bivše atletičarke Blanke Vlašić (39). Uoči sutrašnjeg dvoboja između Hrvatske i Belgije Ruben je RTL-ovom novinaru Marku Vargeku otkrio za koga će navijati u ogledu Belgije i Hrvatske. - Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali već sam prije svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom - kazao je Ruben.

- Ali, navijat ćete za Belgiju. Zar ne? - priupitao ga je Vargek. - U prvom redu, ja sam novinar pa ne bih smio navijati, ali u mom idealnom scenariju obje zemlje će se kvalificirati...Ako to bude moguće to će biti divno, ali, naravno, nadam se da će se moja zemlja kvalificirati dalje, ali zaista sam fan hrvatskog nogometa - kazao je van Gucht.

Foto: Instagram

Otkrio je i i je li u kontaktu s Nikolom Vlašićem, šogorom koji nosi dres Vatrenih. - Ne, trenutačno jer ne želim te veze koristiti da bih dobio neke informacije, ali naravno da sam ga vidio prethodnih mjeseci - konstatirao je belgijski novinar. 

Inače, Ruben je početkom studenog dobio sina Monda s Blankom, a upravo mu odvojenost od obitelji najteže pada na ovom svjetskom prvenstvu. -Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće Svjetsko prvenstvo- napisao je Ruben uoči svog odlaska na Instagramu  te se pohvalio kako je bio na Svjetskim prvenstvima u Rusiji i Brazilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, Ruben i Blanka sinčića Monda dobili su 8. studenog,  točno na njezin 39. rođendan. Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji su nekoliko dana nakon poroda objavili prvu  fotografiju sinčića. Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom. Blanka je već ranije rekla kako su za ime odabrali internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj. Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.

 - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka nakon vjenčanja, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

VIDEO Ivana Knoll: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice na SP-u

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:02 30.11.2022.

Boli njega briga za Blanku, Svijet (Monda) i Hrvatsku, takav mu je govor tijela i neverbalna komunikacija.....

DR
Draconic5
18:17 30.11.2022.

A jesi se udala, svaka čast. Janica je ispala daleko pametnija. Ima dijete, za oca nema tko što pitati, I sve ok.

JM
Jmjm
06:42 01.12.2022.

Taj je ostavio prvu pa ce ostaviti i ovu drugu sa djetetom samo da se pojavi mlada i slada.I Blanka je otela pa ce i njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije