Ruben Van Gucht

Suprug Blanke Vlašić podijelio detalje: Otkrio čije su noge bile na krevetu dok se javljao iz hotela

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/6
31.07.2024.
u 18:00

Ovaj događaj potaknuo je glasine o Rubenovoj izvanbračnoj aferi, a on je sada u intervjuu otkrio da su noge koje su bile u kadru zapravo bile Blankine.

Belgijski novinar Ruben Van Gucht koji je u braku s našom proslavljenom atletičarkom Blankom Vlašić, tijekom nedavno održanog europskog prvenstva u nogometu izvještavao je o ovom natjecanju održanom u Njemačkoj. Jedno od javljanja bilo je i iz njegove hotelske sobe kada su se u kadru iza njega na krevetu vidjele, navodno ženske noge, prenosili su to strani mediji. Kada je shvatio da je u kadar ušao i prizor koji nije htio da gledatelji vide Ruben je pokušao namjestiti šalicu na stolu tako da se noge ne vide.

Ovaj događaj potaknuo je glasine o Rubenovoj izvanbračnoj aferi, a on je sada u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrio da su noge koje su bile u kadru zapravo bile Blankine.  "To je zapravo naša snaga. Naviknuo sam na pritisak medija u Belgiji. U ovom sam poslu već 15 godina. A Blanka je svjetski poznata sportašica. Takve stvari ne utječu na nas. Čujemo se svakog dana, stalno. Što god ljudi pričali, to nama nije važno", izjavio je Ruben koji je trenutačno u Parizu zbog Olimpijskih igara, pa dodao da Branka neće tamo doći. "Zvali su je da dođe, ali ipak neće. Nije baš zgodno zbog Monda. Tek mu je godina i osam mjeseci. Htjela bi gledati atletiku, a tu su sva finala navečer kada Mondo već mora na spavanje", komentirao je. 

VEZANI ČLANCI:

Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan.

FOTO Vidina Ivana priznala je da se podvrgnula estetskim zahvatima, a ovako je izgledala prije udaje

Blanka i Ruben
1/25

Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića. - Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

GALERIJA Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

Blanka i Ruben
1/17

Komentara 3

LJ
ljudeman
19:33 31.07.2024.

Zbog Monda je mogla na Europsko prvenstvo u nogometu, ali ne može na Olimpijadu..

LI
lily
19:55 31.07.2024.

Pametna žena! Čuva svoj brak...

IV
ivica.vranjic
10:38 01.08.2024.

I drugu zove Blanka? To je ljubav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije