Zvijezde pjevaju

"Suprug me za odlične nastupe nagradio odmorom u London!"

'11.05.2010., Zagreb - Kolege i supruznici Melita i Hrvoje Hrengek.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
1/3
25.04.2011.
u 17:15

– Ma tko je vjerovao da ću ja s ovim svojim glasićem tako daleko dogurati. Ipak su ostali profesionalci, ja sam se tamo došla zabaviti - otkrila nam je HTV-ova voditeljica.

Nakon što su prošle subote u showu "Zvijezde pjevaju" Melita Hrengek i Giuliano priredili najbolju oproštajku s Niravninim hitom "Smells like teen spirit", voditeljica HTV-a napokon je mogla odahnuti, no za predah ipak nije bilo vremena. Odmah nakon emisije u subotu navečer sa suprugom se uputila na Krk, gdje je s obitelji proslavila Uskrs.

Slavlje na Krku

– Mi smo Vukovarci koji su postali boduli. Za Uskrs je kod nas uvijek veselo, a na stolu se nađu i slavonski i mediteranski specijaliteti. Bilo je tu svega finog, od šunke, odlične kulenove seke, hrena, jaja... Ove sam godine došla na gotovo, mama je sve pripremila. Inače i ja zasučem rukave pa pečem kolače i kuham – priznaje Melita, kojoj je HTV-ov glazbeni show omogućio i zanimljiva druženja uz finu hranu koju moraju pripremiti sami kandidati.

– Petkom se nalazimo u stanu Marije Borić gdje sviramo gitaru, pjevamo, ludujemo, a večeru svakog tjedna kuha netko drugi. Mene su zapisali za finale. Još nisam odlučila što ću im pripremiti, sve mi se čini da će biti najbolje da naručim ćevape – kroz smijeh kaže Melita, koja se nije nadala da će nastupati u šestoj emisiji.

– Ma tko je vjerovao da ću ja s ovim svojim glasićem tako daleko dogurati. Ipak su ostali profesionalci, ja sam se tamo došla zabaviti. Rekla sam sebi: "Melita, nemoj samo ispasti u prvoj emisiji, sve ostalo je dopušteno." Zahvaljujući publici, nadišli smo svoja skromna očekivanja. Giuliana nisam prije poznavala, ali boljeg partnera nisam mogla dobiti. Kod njega nema žurbe, pritiska, opušten je, pravi veseljak. Mislila sam da se šali kad mi je rekao da bismo trebali izvesti Nirvaninu pjesmu, koja mu je inače jako draga. Nisam se mogla zamisliti kako urlam Cobainove stihove, a ispalo je više nego odlično. Muž me pohvalio, svi su više nego oduševljeni. Tata je malo presubjektivan, znate kakvi su ponekad očevi, dižu kćeri u nebesa – šali se Melita koja se nakon glazbenog putovanja raduje još jednoj avanturi, na koju kreće 20. svibnja.

Deseta godišnjica braka

– Suprug me za desetu godišnjicu braka, koju slavimo 2. lipnja, iznenadio avionskim kartama za London. Nitko nije bio sretniji od mene. Kad se stiša ova zbrka oko kraljevskog vjenčanja, uživat ću u meni omiljenom gradu. Bit će to sjajna godišnjica, već se vidim kako lutam Camdenom!

"Odmah nakon showa suprug Hrvoje i ja uputili smo se na Krk proslaviti Uskrs. Ove sam godine došla na gotovo jer je mama već sve pripremila

Komentara 2

DU
Deleted user
03:16 26.04.2011.

Ma nemoj? U London? Fuj! Engleska nam je najveći neprijatelj a vi im se dodvoravate! Grozno! Zašto nist otišli negdje kod nas, a ne kod vjekovnih anglo-saksonskih baraba.

MA
mare0801
07:41 26.04.2011.

nije nesimpatična.ali klasična štreberica koja se trudi biti cool ,ne postaje se otkačen odmah kada obučeš iskidane rebatinke,ili kada Sever nabaci izbužanu majicu.Nervira me to preseravanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije