otkriven identitet

Suprug Salme Hayek otac je 4-godišnjeg sina L. Evangeliste

evangelista
Foto: Pixsell
1/3
01.07.2011.
u 16:27

Linda i Pinault svoje su dijete začeli početkom 2006., u vrijeme kad je Francuz prekinuo sa Salmom. Pinault ima još dvoje djece iz prijašnjeg braka, a u rujnu 2007. godine s Hayek je dobio kćer Valentinu Palomu.

Bivši supermodel Linda Evangelista (46) sve do sada uspijevala je sakriti identitet oca svog četverogodišnjeg sina Augustina Jamesa. No, New York Post došao je do sudskih spisa u kojima piše da je dječakov tata francuski biznismen Francois-Henri Pinault (49), suprug Salme Hayek (44).

Linda i Pinault svoje su dijete začeli početkom 2006., u vrijeme kad je Francuz prekinuo sa Salmom. Pinault ima još dvoje djece iz prijašnjeg braka, a u rujnu 2007. godine s Hayek je dobio kćer Valentinu Palomu. Par se opet razišao u srpnju 2008., ali su se pomirili.

Kad je u listopadu 2006. rodila Augustina, Evangelista je odbila otkriti ime djetetova oca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije