Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica

Supruga popularnog Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' otkrila s čime se bori tijekom prvih tjedana majčinstva

omaljev
Foto: Privatni album
1/8
05.11.2021.
u 06:30

Na društvenim mrežama glumica je podijelila meme na kojem piše: 'Kako odspavati osam sati za dva sata'.

Glumica Marija Omaljev-Grbić (38) otkrila je s čime se bori u prvim danima majčinstva. Supruga glumca Miraja Grbića, koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Čombe u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' rodila je sredinom listopada djevojčicu kojoj su dali ime Billie, a sad je otkrila kako se snašla u ulozi mame.

Na društvenim mrežama glumica je podijelila meme na kojem piše: 'Kako odspavati osam sati za dva sata'. Tako je dala do znanja da ovih dana ne spava puno te da se u potpunosti prilagodila ritmu svoje kćeri. Objavila je i fotografiju na kojoj je kćerkica drži za ruku.  

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Podsjetimo, par se vjenčao 2008. godine, a pet godina kasnije preselili su se u Los Angeles gdje žive i rade. U svibnju su objavili da čekaju prvo dijete, a glumica je na svojim društvenim mrežama objavila puno svojih trudničkih slika kojima je pokazala koliko je nestrpljivo očekivala djevojčicu.  Dodajmo još da je Miraj u Americi ostvario značajne uloge, između ostalog u seriji 'American Horror Story' i 'S.W.A.T.'. Marija je pak domaćoj publici poznata i po ulogama u seriji 'Dolina sunca', 'Ruža vjetrova' i 'Bračne vode'.

VIDEO Bruno Petrali (79) najstariji je hrvatski pjevač: 'Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas'

 

Komentara 4

DU
Deleted user
07:34 05.11.2021.

Pa mislim....ovo je stvaaarno uzbudljiv članak. Dajte još.

DU
Deleted user
16:35 05.11.2021.

Nes ti popularnosti chombice, pa žena ima svoje ime i prezime i sigurno uživa veću popularnost od "popularnog populista Chombice"

TA
tambura
09:54 05.11.2021.

Drago mi je zbog vas ,te vam zelim svu srecu ovog svijeta.Uzivajte u roditeljstvu i ljubavi.Ova malena rucica podsjetila me na dane mladosti i moju prvu kcerkicu.Jos jednom sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije