NA INSTAGRAMU

Šuput pokazala kakva je atmosfera među njezinim članovima benda nakon tri neprospavane noći

Foto: Instagram
1/24
10.09.2023.
u 11:40

Na Majinim snimakama vidi se kako dva člana benda leže na podu kako bi se odmorili dok su ostali sjedili za stolom.

Pjevačica Maja Šuput poznata je kao velika radoholičarka, a o svojim nastupima često govori na društvenim mrežama. Maja sa svojim bendom nastupa i na raznim manifestacijama ali i na privatnim proslavama, a na svojim društvenim mrežama uvijek podijeli djelić atmosfere s koncerta. 

Često se dogodi i da Maja pjeva dan za danom. Tako je bilo i ovoga puta kada je pjevačica zabavljala publiku treći dan zaredom, a koliko ovakvi nastupi umaraju pokazala je na svojim društvenim mrežama. Maja je sinoć nastupila na jednoj svadbi u Zagrebu, a podijelila je fotografije s bendom.

VEZANI ČLANCI

Prije nastupa, Maja se sa svojim bendom fotografirala, a oni su svi bili u crnim košuljama i hlačama. Maja je blistala u dugoj pripijenoj zlatnoj haljini s velikim otvorom na leđima. 

Svoje članove benda snimila je i u backstageu nakon nastupa. Dva člana benda ležali su na podu kako bi se odmorili dok su ostali sjedili za stolom.

- Evo backstage band nakon što tri noći nisu spavali, evo ovako izgledaju. Ovo je prava situacija - govorila je Maja u videu.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Maja i inače često pokaže svoje modne kombinacije i atmosferu s nastupa. Tako je jednom prilikom pokazala i haljinu koja je podijelila pratitelje. Radilo se o žutoj haljini otvorenih ramena i asimetričnog kroja koja je završavala oko koljena. Na trbuhu je imala i proziran dio, a na struku žutu ružu.

Ovoj kombinaciji je dodala sandale na petu i nakit, a kosu je splela u punđu i dodala crveni ruž. No, ovaj neobičan kroj podijelio je pratitelje u komentarima. "Bez ruže čisto dovoljno, nema potrebe", dojam je jedne osobe, a drugi se nisu složili. "Bravo za žutu haljinu", "Nikad bolje obučena", "Prediva uvijek", pisali su joj drugi uz emotikone vatrica i srca.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije