Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan spoj

Suradnja D. Urbana i S. Hausera rezultat je ljubavi na prvi pogled

Damir Urban (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
18.05.2011.
u 18:10

Početkom lipnja riječki glazbenik i violončelist izdat će prvi zajednički album “Urban i Hauser”

Na jučerašnjem neformalnu druženju u Rokovu perivoju, poznati riječki glazbenik Damir Urban i violončelist Stjepan Hauser objavili su da će na početku lipnja izdati prvi zajednički album “Urban i Hauser”.

– Kako se u životu ono najbolje događa slučajno, tako se i ovo dogodilo – rekao je Urban te objasnio kako se s Hauserom upoznao na VIP koncertu na kojem su prvi put zasvirali zajedno, i to bez probe pa je to, dodaje, bila ljubav na prvi pogled.

– Tada smo odlučili da moramo snimiti album – dodao je riječki glazbenik koji je najavio potpisivanje ugovora za Aquarius Records. Spomenuti album bit će Urbanovo prvo izdanje pod okriljem te diskografske kuće. Urban je istaknuo da je s Croatia Recordsom prekinuo suradnju jer je to velika kuća s mnogo izvođača koja ne može zadovoljiti njegove želje. Na zajedničkom albumu dvojca bit će neki od najvećih Urbanovih hitova kao što su “Black Tatoo”, “Astronaut”, “Mala truba” itd.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije