Mlađe je slađe

Susan Sarandon ostavila Tima radi 30 godina mlađeg dečka?

Susan Sarandon
Reuters
25.12.2009.
u 16:30

Riječ je o Jonathanu Bricklinu koji je Susan upoznao prije godinu dana nakon što je uložila novce u zabavni centar na Manhattanu u kojem je on partner. Od tada je počelo njihovo intenzivnije druženje, koje je navodno prešlo u vezu.

 Vijest o prekidu veze između slavnog glumačkog para Susan Sarandon i Tima Robbinsa osim medija iznenadila je i njihove brojne prijatelje, koji su njihov odnos smatrali primjerom kako u Hollywoodu "ljubav ipak postoji".

Poznati glumački često se znao susresti na brojnim antiratnim skupovima, bili su veliki kritičari bivšeg američkog predsjednika G. Busha kao i politike koja je od SAD-a napravila svjetskog policajca.

Bez obzira što je navedeno da nije bilo treće osobe koja je dovela do prekida veze između Susan i Tima, američki mediji pišu kako je slavna glumica u vezi s muškarcem koji je od nje mlađi čak 30 godina.

Riječ je o Jonathanu Bricklinu koji je Susan upoznao prije godinu dana, nakon što je glumica uložila novce u zabavni centar na Manhattanu u kojem je on partner. Od tada je počelo njihovo intenzivnije druženje, koje je navodno prešlo u vezu.

Glumičin glasnogovornik demantirao je navode, međutim indikativno je pišu američki tabloidi da je do prekida veze s Timom došlo u razdoblju kad se dobitnica Oscara za ulogu časne sestre u filmu "Odlazak u smrt" počela svakodnevno viđati sa svojim mladim partnerom, poslovnim da ne bi bilo zabune.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije