shrvana je i tužna

Šuška se da ima problema u braku, a sada je slavna pjevačica povukla još jedan potez koji je rastužio njene fanove

Exclusif - Jennifer Lopez sort de l'hôtel La Réserve pour aller dans un magasin de miroir renommé avant de profite des jardins parisiens avec Loren Ridinger, Benny Medina et sa fille, Emme à Paris
Foto: Aurelien Morissard
1/18
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.06.2024.
u 03:00

Pjevačica i organizator nisu naveli razlog otkazivanja, no ono dolazi u vrijeme nagađanja o razvodu braka s glumcem Benom Affleckom te glasina o slaboj prodaji karata.

Američka pjevačica Jennifer Lopez otkazala je turneju 'This Is Me...', prvu nakon pet  godina. Tvrtka Live Nation, organizator ljetne turneje, u petak je objavila da je ona otkazana, navevši da „Jennifer uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima”. Lopez je u obraćanju obožavateljima priopćila kako je „u potpunosti shrvana i tužna što ih je razočarala”. 

„Molim vas znajte kako ne bih to učinila da nisam smatrala da je apsolutno nužno. Obećavam da ću vam to nadoknaditi i da ćemo svi ponovno biti zajedno”. 

Pjevačica i organizator nisu naveli razlog otkazivanja, no ono dolazi u vrijeme nagađanja o razvodu braka s glumcem Benom Affleckom te glasina o slaboj prodaji karata, piše agencija dpa. 

Prije nekoliko tjedana bez objašnjenja je već otkazano niz koncerata u sklopu turneje. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, posljednjih tjedan dana svjetska javnost bruji o problemima u raju jednog od najpoznatijih holivudskih parova - Jennifer Lopez i Bena Afflecka. I dok medijski napisi uglavnom ne izlaze izvan okvira glasina, latino-diva je sinoć gostovala u popularnom kasnovečernjem showu 'Jimmy Kimmel Live!' povodom promocije novog projekta na Netflixu. Kod istoimenog voditelja Lopez je progovorila o filmu 'Atlas' i upoznavanju njezinog uzora Barbre Streisand, no Kimmela i publiku najviše je zanimao njezin ljubavni status.

GALERIJA Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

Exclusif - Jennifer Lopez sort de l'hôtel La Réserve pour aller dans un magasin de miroir renommé avant de profite des jardins parisiens avec Loren Ridinger, Benny Medina et sa fille, Emme à Paris
1/17

Iako vidno samozatajna, Jennifer je ipak nakratko spomenula Afflecka, odnosno skupocjeni zaručnički prsten s kojim ju je prije 20 godina slavni glumac zaprosio. Prisjetila se komentara Streisand na spomenuti prsten: - Dakle, to je veliki dijamant, upitala je Barbra, na što joj je JLO potvrdno odgovorila. Slavni par tada je raskinuo zaruke, a svoju ljubav konačno su okrunili 2022. vjenčanjem na luksuznom imanju zvijezde filma 'Argo'. Na detaljnije informacije o njihovom trenutnom odnosu javnost će očito još trebati pričekati.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije