razvedena i sretna

Suzana Štimac: Kći me je molila da se razvedem od Igora!

suzana stimac
Foto: pixsell
1/3
23.09.2010.
u 10:27

Dok sam bila u braku s Igorom, naslušala sam se komentara kako sam slijepa i gluha, kako ništa ne razumijem kad sam i dalje s njim, neki su me i žalili, nervirala sam se svaki dan, kosa mi je počela ispadati zbog stresa - rekla je Suzana.

Suzana Štimac nakon skoro 20 godina braka u svibnju se razvela od bivšeg nogometnog reprezentativca Igora Štimca i napokon, kaže, postala sretna žena. U vezi je s četiri godine mlađim košarkašem Damirom Milačićem koji je, kaže, Igorova čista suprotnost  - odgovoran, nježan i odan muškarac. U intervju za časopis Gloriju Suzana je bez imalo zadrške opisala svoja dva desetljeća s Igorom. Posljednjih deset godina bila je nesretna žena koja se svim silama borila za svoj brak, ali neuspješno.

Bivša miss Jugoslavije kaže da se borila sama sa sobom dok definitivno nije odlučila podnijeti zahtjev za rastavu, no bila je svjesna da njih dvoje nemaju budućnosti. Nakon što ju je kći vidjela kako zamišljeno sjedi za stolom jedno jutro, rekla joj je kako je moli da se rastavi od tate. Iako je bila šokirana njenom reakcijom, shvatila je da cijela situacija utječe na njenu djecu i da je najbolje da okonča brak.

Nakon što je doznala za suprugovu prvu bračnu nevjeru s Alkom Vuicom, Suzana mu je tada, kaže, sve oprostila jer ga je voljela i zbog njihovo troje djece od kojih je najmlađe imalo tek godinu dana. Danas kaže da su joj sve njegove djevojke, a pogotovo Alka Vuica, pomogle da svoj život promijeni nabolje.

Komentara 12

RE
returnofTito
10:58 23.09.2010.

Zene SE PONEKAD S

RE
returnofTito
11:00 23.09.2010.

Zene se ponekad stvarno ponasaju ocajno. Sad ispada das je mala kriva za njihov razvod. Suzana, neozbiljno i podlo zboris. PLJUC!

MI
MINERVA
20:49 23.09.2010.

bravo Suzana, nikad nije kasno za novi početak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije