Novi dečko

Suzana Štimac na Facebooku priznala vezu s Damirom Milačićem

štimac1
Foto: Facebook
1/3
01.09.2010.
u 13:16

Suzana, bivša supruga Igora Štimca, na svom Facebook profilu objavila je fotografije sa svojim novim dečkom, bivšim košarkašem Damirom Milačićem.

Suzana, bivša supruga Igora Štimca, na svom Facebook profilu objavila je fotografije sa svojim novim dečkom, bivšim košarkašem Damirom Milačićem. 

Suzana Štimac već je u nekoliko navrata demantirala tračeve vezane uz svoj privatni život nakon razvoda, a sada je, rekla je jednom portalu, odlučila potvrditi da je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi, ali i da ne želi razgovarati s novinarima o svojoj ljubavi.

Suzana i Igor Štimac razveli su se prije godinu dana, a nogometni trener i bivši nogometaš sada je u vezi s mlađahnom Lanom Bucat.

Ključne riječi

Komentara 8

DA
damirtankovic
01:21 03.09.2010.

A lipoteeeeeeeee...

DU
duvno
14:32 01.09.2010.

OVO JE PRAVA KUCANJA - ovo su vjerni supruzi i vjerne žene A djeca ....da stvarno ...imaju po 2 mame i 2 tate ( već viđeno u kinima) Bože čuvaj i sačuvaj nas od ovakvih roditelja.....ne sudim nikoga, samo molimm se za one naše obitelji da ustraju u ljubavi i poštivanju braka....

VI
vidimškoj
14:36 01.09.2010.

Pa mi smo katolici,zar ne ??????????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije