Skladni odnosi

Suzana Štimac: U vezi sam, ali nisam trudna i ne udajem se!

igor štimac
Jurica Galoić
05.05.2010.
u 10:12

U podjeli imovine Igor je bio i više nego fer i korektan. Osigurao je meni i djeci miran život i uvijek je tu kada ga trebamo. Zadržali smo odlične odnose i u budućnosti ćemo se truditi da to tako i ostane - rekla je Suzana Štimac.

- Istina je da sam u vezi s Damirom Milačićem, ali demantiram da sam trudna i da se udajem – ekskluzivno za Slobodnu Dalmaciju izjavila je Suzana Štimac, nekadašnja Miss Jugoslavije i bivša supruga Igora Štimca.

Danas je uspješna slikarica, koja je nedavno imala izložbu i u New Yorku, a s Damirom Milačićem, bivšim košarkaškim reprezentativcem, u vezi je nekoliko mjeseci.
Suzani su dojadile Igorove ljubavne avanture o kojima su mediji brujali, no većinom u negativnom kontekstu. I to upravo zbog 18 godina dugog braka. Igor je nakon razvoda "otplovio" u zagrljaj Lane Bucat koju je već upoznao i sa svojom djecom. A Suzana je mir pronašla s Damirom Milačićem. Progovorila je o tome samo zato da prekine spekulacije je li trudna te nagađanja kako se Igor ponio prema njoj i djeci tijekom i poslije njihova razvoda. Suzana je demantirala Igorovu nekorektnost tijekom razvoda i takve napise nazvala nebuloznima. Baš naprotiv.

- Moram istaknuti da je moj bivši suprug prilikom razvoda u podijeli imovine bio i više nego fer i korektan. Osigurao je meni i djeci miran život i uvijek je tu kada ga trebamo. Zadržali smo odlične odnose i u budućnosti ćemo se truditi da to tako i ostane - dodala je Suzana Štimac.

Nije točno ni da je s Damirom već kupila građevinsko zemljište u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni i da će tamo graditi kuću. Ostaje živjeti u Splitu.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
heather
15:17 05.05.2010.

kak ona može kupit?

BJ
bjuri47
13:10 05.05.2010.

Štimac je ljudina i Hrvatina..bravo Igore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije