nakon mjesec dana

Švedska manekenka napustila nenaseljeni otok kod Rogoznice? Policija ne zna gdje se nalazi

Foto: AB1/ WENN/ Josipa Živkoviš/Šibenski portal
1/6
14.06.2022.
u 17:18

Manekenka Isabella Viola Lindblom je na nenaseljenom otočiću Jazu boravila više od mjesec dana, a priču o njoj jučer je donio Šibenski portal. Ovaj medij je naveo da se među mještanima proširila priča kako je zauzela cijeli otok za sebe te da je tjerala posjetitelje.

Poznata švedska manekenka Isabella Viola Lindblom (30) napustila je nenaseljeni otočić Jaz kod Rogoznice, piše Šibenski portal.

– Pomorska policija će i danas, uz sve svoje redovite poslove, obići otok Jaz kako bi se uvjerili da strankinja koja je tamo ilegalno boravila više nije na otoku. Ona je već kažnjena, odnosno prekršajno prijavljena, zbog ilegalnog boravka, a sada bi, ako se preselila negdje drugdje, morala prijaviti boravište i razlog boravka u Hrvatskoj. Trenutno ni mi, a izgleda ni itko dugi, ne znamo gdje je – kazao je za ovaj medij Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.

Naime, manekenka je tamo boravila više od mjesec dana. Ovaj medij je naveo da se među mještanima proširila priča kako je zauzela cijeli otok za sebe te da je tjerala posjetitelje. Inače, na tom otoku nema kuća, pa je spavala u mreži među stablima.

- Priča se i da govori kako je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoće - rekla je jedna Rogozničanka za ovaj portal. S ovim slučajem bili su upoznati i u Lučkoj kapetaniji i komunalnom redarstvu Općine Rogoznica, a intervenirala je i policija.

- Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena. Pomorska policija je također intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok - rekla je Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica za ovaj medij. 

Isabella je prema rješenju policije imala 24 sata za napustiti otok, a prema fotografijama čamca na otoku koji stoji od jutros, u čijem je vlasništvo ovaj medij, nije jasno je li stvarno otišla ili se samo pritajila.

Inače, Isabella je radila kao manekenka te zarađivala velike iznose. Jedan od njezinih prvih manekenskih poslova bio je na modnoj reviji za Venu Cavu u proljeće 2010. godine, a pojavila se i na naslovnici izdanja Votre Beauté Greece u srpnju 2012. godine. Radila je za velike brendove poput Comme Des Garcons.

Dodajmo da Isabella svoj privatni život drži tajnim te ima zaključan Instagram profil na kojem je prati više od 8 000 ljudi.

VIDEO Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina!

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar lasta mala
lasta mala
18:20 14.06.2022.

Nadam se da negdje jede.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
17:35 14.06.2022.

Kod mene je

Avatar rubinet
rubinet
18:40 14.06.2022.

U pravu da je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoćeš, ali je zaboravila na jedan detalj, iskaznicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije