Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo što se dogodilo

Svi pričaju o novom izgledu Zaca Efrona, a njemu je prethodila teška nesreća

Zac Efron Attends the "A Family Affair" Premiere in Los Angeles
Foto: Jim Ruymen/NEWSCOM
1/12
04.07.2024.
u 23:15

Dobar dio komentatora osudio ga je za pretjerano korištenje botoksa i odlazak plastičnom kirurgu, no rijetki od njih u obzir su uzeli tragičnu pozadinu iza Zacova 'novog' lica, a o kojoj je prije dvije godine i sam javno progovorio.

Početak ljeta označava i zahuktavanje filmske sezone. Kinodvorane obiluju bombastičnim blockbusterima i zvučnim naslovima, a posljednjih godina važan faktor postali su i streaming servisi. Ovih dana pozornost publike privukao je novi naslov u Netflixovom katalogu. Riječ je o romantičnoj komediji 'A Family Affair' s Nicole Kidman i Zacom Efronom u glavnim ulogama. I dok su reakcije na film podijeljene, svi su se složili oko jedne stvari - neprirodnog izgleda dvoje glavnih zvijezda - pri čemu je najviše kritika ipak pokupio Efron. 

Naime, njegovi obožavatelji i ostali zainteresirani izrazili su zabrinutost glumčevim licem, koje se danas poprilično razlikuje u odnosu na prije nekoliko godina ili pak period 2000-ih u kojem je osvojio simpatije tinejdžerica ulogom ljepuškastog Troyja Boltona u filmskom hitu 'High School Musical'. Dobar dio komentatora osudio ga je za pretjerano korištenje botoksa i odlazak plastičnom kirurgu, no rijetki od njih u obzir su uzeli tragičnu pozadinu iza Zacova 'novog' lica, a o kojoj je prije dvije godine i sam javno progovorio. 

GALERIJA: Svi pričaju o novom izgledu Zaca Efrona, a njemu je prethodila teška nesreća

Zac Efron Attends the "A Family Affair" Premiere in Los Angeles
1/12

Kako prenosi Daily Mail, 36-godišnji glumac u jednom je intervjuu otkrio kako je morao otići na hitnu operaciju nakon što se poskliznuo na lokvicu vode, udario glavom o granitnu fontanu i u procesu slomio vilicu. - Situacija se isprva može činiti smiješnom, ali skoro sam umro. Onesvijestio sam se. Kada sam se probudio, shvatio sam da se moja vilica doslovno odvojila od ostatka lica. Mišići su zbog povrede postali jako veliki - objasnio je Efron i kazao da ne prati internetske komentare na račun njegovog izgleda.

- Majka mi je rekla da internetom kruže brojni tračevi. Ne koristim internet toliko često tako da ne obraćam pažnju na zle jezike - ispričala je zvijezda filma 'Baywatch' za američke medije. - Kad bih držao do tuđeg mišljenja o meni u onoj mjeri u kojoj ljudi misle da držim, definitivno se ne bih mogao baviti ovim poslom - zaključio je. 

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo, lik Chrisa Colea kojeg utjelovljuje u novoj Netflixovoj komediji u jednom se trenutku referira na Efronovu nesreću iz stvarnog života. On svojoj simpatiji Brook Harwood, u izvedbi Nicole Kidman, priča o operaciji brade koju je imao nakon pada. - Ipak sam imao zahvat. Pao sam na setu i dočekao se na razbijeno staklo,' kaže Chris prije nego što će podignuti glavu i pokazati Brooke ožiljak na dnu brade.

Podsjetimo, spekulacije oko Efronovg izgleda intenzivirale su se kad je prije godinu dana snimljen na setu novog filma u kojem tumači profesionalnog hrvača, kečera Kevina Von Ericha. Zac je snimljen preplanuo, nabildan i s novom frizurom, ogrnut samo ručnikom, a brojni pratitelji komentirali kako je gotovo neprepoznatljiv. Za potrebe spomenutog filma nabacio je znatnu količinu mišića kako bi što vjernije dočarao stas hrvača.

Inače, ''The Iron Claw'' drama je koja se temelji na priči obitelji Von Erich i Fritzu Von Erichu koji je započeo dinastiju koja je imala veliki utjecaj na profesionalno hrvanje i procvat tvog sporta, a život su mu obilježile brojne tragedije. Pet od šest Fritzovih sinova umrlo je mlado, a Kevin je jedini bio živ u trenutku Fritzove smrti 1997. godine. Film je dobio ime po njegovom legendarnom završnom zahvatu koji su koristila njegova djeca koja su također bili hrvači.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
08:56 05.07.2024.

Teški je to poremećaj, a ne nezgoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije