rivalke

Tamara Ecclestone želi nadmašiti vjenčanje mlađe sestre Petre

tamara ecclestone
pixsell
11.04.2012.
u 09:21

Bernie Ecclestone od muke se zasigurno već hvata za glavu. Naime, šef formule 1 bio je bijesan kad je doznao koliko ga je stajalo vjenčanje kćeri Petre

Još se nije ni zaručila, a svoje vjenčanje koje će zasigurno stajati više od 12 milijuna funti već je isplanirala. Naime, Tamara Ecclestone čvrsto je odlučila da će njeno vjenčanje s Omarom Khyamijem nadmašiti svadbu njene mlađe sestre Petre koja je trajala tri dana u Italiji. Bernie Ecclestone zasigurno se već hvata za glavu od muke nakon što je jasno kćerima dao do znanja da je suludo trošiti tolike milijune na svadbenu ceremoniju. No Tamara na očevu primjedbu, čini se, samo je odmahnula rukom.

Iako još nema prsten na ruci, ima ekstravagantne planove.

– Petrino vjenčanje bilo je najbolje na kojem sam ikada bila. Htjela bih da i moje bude u inozemstvu, kao njezino.

Tamara je nedavno kupila palaču u otmjenoj londonskoj četvrti Kensington Palace Gardens, a čini se da se natjecala sa sestrom Petrom koja je kupila 470 milijuna kuna vrijednu nekretninu u Los Angelesu koja je nekada pripadala producentu Aaronu Spellingu.

Tamarin novi dom ima kuglanu, kozmetički salon i podzemni noćni klub.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije