Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trzavice u showu

Tamara iz 'Braka na prvu' iskreno o Alanu: 'Kod njega očito i jedan pogled znači simpatija'

Foto: RTL
1/24
06.04.2024.
u 14:30

Tamara je rekla da joj se sviđaju  novi parovi koji su ušli u show, te da misli da će biti jako zanimljivo vidjeti kako će se oni slagati i kakav će odnos sagraditi.

U showu 'Brak na prvu' Alan je rekao da smatra da je Tamara na njega bacila oko. U epizodi smo vidjeli kako Alanu nije bilo jasno zašto Filipu nije proradila kemija s Tamarom jer mu je jedna od zgodnijih djevojaka, a za večerom je koketirao s Nikolinom. „Nikolina je seks-bomba, nju sam na mojoj svadbi prvu primijetio. Definitivno je seksi, bacio bih se na nju sto puta“, rekao je Alan, a nju nije oduševilo takvo ponašanje. Alan je nastavio pričati kako su mu privlačne Nikolina, Tamara i Klara te zaključio: „Tu je tulum! Ovo će biti kaos!“ Stručnjaci su zaključili kako će morati intervenirati. Sada se Tamara oglasila o cijeloj situaciji. 

- Ako pitanje "čime se baviš" spada pod zavođenje, onda sam definitivno bacila oko na njega - odgovorila je za RTL.hr sarkastično na pitanje je li bacila oko na Alana, a isto je odgovorila na pitanje kako je on to možda mogao zaključiti. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Možda kad sam gledala kroz njega dok je lutao u svojim lovačkim pričama, pa sam i ja odlutala u mislima pokušavajući shvatiti o čemu ovaj mlati. S obzirom na to da su njegove priče trajale cijelu vječnost, vjerujem i da je moje gledanje kroz njega. Kod Alana očito i jedan pogled znači simpatija pa me iskreno ne čudi njegov zaključak. Dosad su njegovi zaključci bili "vrhunski".

Tamara je rekla da joj se sviđaju  novi parovi koji su ušli u show, te da misli da će biti jako zanimljivo vidjeti kako će se oni slagati i kakav će odnos sagraditi.
Izjavila je i da najviše šansi daje Muri Klari i Marku. Njihov je odnos od samog početka jako topao i prisan i djeluju joj kao da su našli ono što su tražili.

VIDEO Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije