Big Brother

Tata Ivo: Marijana je presretna jer je napokon s kćeri!

'26.06.2011., Beograd, Srbija - Marijana Cvrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother. Nakon 106 dana provedenih u izolaciji, ziveci u kontroliranom okruzenju, u Kuci s jos 11 kandidata i
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/6
28.06.2011.
u 20:00

- Ja osobno ne vjerujem da će se pomiriti – ispričao nam je Ivo Kovačević još u Beogradu. Kaže da su sad Marijani potrebna njegova oba oka jer on se nagledao u svoje 53 godine, a ona treba gledati dalje.

U ponedjeljak navečer u pratnji oca Marijana Čvrljak, pobjednica prvog regionalnog Big Brothera vratila se u obiteljsku kuću u Kninu, gdje ju je čekala njena dvogodišnja kćer Korina.

– Naravno da je bila presretna kad je vidjela kćer, to je cijelo vrijeme i iščekivala – rekao nam je tata Ivo Kovačević dok se u pozadini čula vesela vika ukućana koji se s Marijanom nisu vidjeli puna tri mjeseca.

Kontankt sa zetom

Iako je nakon prikazanih snimki seksa između njegove kćeri i Nikole Nemeševića Nemeša u BB kući rekao kako se odriče svoje kćeri, Ivo je sad preuzeo ulogu glasnogovornika pobjednice Big Brothera i kao svaki dobar otac stao na stranu svoje kćeri.

– Trebat će joj još neko vrijeme da se privikne na ovaj stvarni svijet, ali mi smo obitelj. Volimo se i uz nju smo – kaže Marijanin tata.

Tijekom njezine Big Brother avanture cijelo vrijeme je bio u kontaktu s Ivanom Čvrljkom, Marijaninim mužem koji je u ponedjeljak i doveo Korinu k baki i djedu u Knin, ali s Marijanom još nije sjeo i porazgovarao o brakorazvodnoj parnici koju je pokrenuo.

– U kontaktu sam s njezinim suprugom, to je jedan prekrasan čovjek. Dođe kod mene doma, dovede mi unuku pa ostane za vikend. Izbjegavam njegova pitanja vezana za dalje, oni će to sami riješiti. Ići će to normalnim tijekom, kako god bude bilo, razvod ili što god. Ja osobno ne vjerujem da će se pomiriti – ispričao nam je Ivo Kovačević još u Beogradu. Kaže da su sad Marijani potrebna njegova oba oka jer on se nagledao u svoje 53 godine, a ona treba gledati dalje.

Nemeš ide na odmor

Dok je Marijana nakon osvajanja 104.700 eura javno izgovorila kako i dalje voli Nemeša, on novinare izbjegava od finalne emisije. 

Pokušaj da nam barem objasni zašto je ljubavnicu ostavio javno u finalnoj emisiji i odbija svaki kontakt i s njom, završio je njegovim kratkim objašnjenjem:

- Nemam vremena za izjave, idem na odmor, možete me dobiti nakon 15. srpnja.

Komentara 203

DE
denderi
04:16 29.06.2011.

nemeš je bre obična muška fifica

OB
-obrisani-
00:06 29.06.2011.

ko o čemu, čmičak o kamilama-djevama...profesionalna deformacija izleda....

OB
-obrisani-
23:02 28.06.2011.

mislim da bi MARIJANI bilo LEPSE da se zove SNEZANA,ahaahahahhahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije