Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna voditeljica

Tatjanu Jurić iznenadilo koga je uhvatila kraj stana: 'Već par dana me netko budi zorom...'

Tatjana Jurić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/24
21.05.2024.
u 21:30

Tatjana Jurić na društvenoj je mreži otkrila kako je već par dana za redom budi jedan zanimljiv posjetitelj...

Radijska i bivša televizijska voditeljica Tatjana Jurić na društvenoj mreži Instagram podijelila je jedno neobično, ali vrlo zanimljivo iskustvo, odnosno neočekivani susret. Otkrila je svojim pratiteljima da je skoro svako jutro budi jedan nepozvan, ali jako zanimljiv gost. - Imam doma bebu lisicu. Već par dana me netko budi ranom zorom, lupa po terasi, baca posudu za vodu i rekoh danas, ma tko je to: beba lisica - napisala je atraktivna brineta. 

Ako se prisjetimo, ova radijska voditeljica velika je ljubiteljica životinja, a 13 godina imala je kujicu Jack koja je umrla prije dvije godine. - Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu. Od snimanja, terena, etera, montaža, studija, kava, sastanaka, druženja, frizera, šminkanja, odmora, kupanja, spavanja, veselja, tuge, samoće i tišine. Jack je uvijek, ali uvijek kad bi bila dobrodošla i kad je željela, bila uz mene. A dobrodošla je bila uvijek i željela je sa mnom uvijek - napisala je tada neutješna Tatjana i dodala: 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Tatjana Jurić
1/8

 

Foto: Instagram

 

- Iz legla, ona je izabrala mene. Iako sam ja došla po njezinog brata, ona mi je iz legla prva prišla i ostalo je, kažu, povijest; životno prijateljstvo koje će me grijati zauvijek. Kažu, kad pas izabere tebe, to je posebna misija koju to biće ima, a ja sam to osjećala svaki, ali svaki dan. I da smo dobile još vremena zajedno, opet bi bilo premalo - priznala je voditeljica u emotivnoj objavi.

 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 3

MA
Makbe
21:40 21.05.2024.

Popularna voditeljica???

SE
Separator
22:06 21.05.2024.

Najbogatiji lik u državi ju ostavio. Sve mi jasno...

Avatar Castro
Castro
12:13 22.05.2024.

Brisete svaki post koji netko napise kontra nje. OK Tatjana ti si najljepsa zena u Hrvatskoj, mi ti se divimo i svi zelimo biti sretni i lijepi poput tebe. Savrsena si. Evo, nadam se da ste sad svi sretni i da je ovo bio cilj ovog clanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije