Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mtv vma nagrade

Taylor Swift dubokim dekolteom zasjenila sve!

Taylor Swift (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
26.08.2013.
u 10:05

Katy Perry na crvenom tepihu pojavila se u leopard kombinaciji, Selena Gomez zablistala je u crnoj dugačkoj haljini dok je 'najluđu' kombinaciju imala Rita Ora koja se pojavila u haljini dugačkog šlepa

Pjevačica Taylor Swift definitivno je zasjenila sve sinoć na dodjeli MTV-jevih Video Music Awardsa. Na crvenom tepihu pojavila se u dugačkoj crnoj haljini s dubokim dekolteom te svojom ljepotom očarala sve.

Katy Perry na crvenom tepihu pojavila se u leopard kombinaciji dugim prorezom koji je naglasio njezine zgodne noge. Selena Gomez zablistala je u crnoj dugačkoj haljini dok je \'najluđu\' kombinaciju imala Rita Ora koja se pojavila u haljini dugačkog šlepa. Miley Cyrus iznenadila je pak frizurom budući da je na glavi imala dva mala roga.

>> Opet šokira: Lady Gaga u tangama na MTV-jevoj dodjeli nagrada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije