Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osveta

Taylor Swift izruguje se bivšim ljubavnicima kroz svoje pjesme

taylor
Pixsell
18.10.2012.
u 14:36

Pjevačicu užasno zabavlja pomisao da će njene bivše partnere izludjeti pjesma u kojoj će se oni lako prepoznati

Pjevačica Taylor Swift obožava se bivšim partnerima osvećivati u svojim pjesmama.

Autorica hita "We Are Never Ever Getting Back Together" tvrdi da se zbog toga što u pjesmama "blati" bivše ljubavnike ne osjeća nimalo loše jer je uvjerena da su to zaslužili zbog načina na koji su se odnosili prema njoj.

– Napišem pjesmu za koju znam da će ih izludjeti kada je čuju na radiju! To mi je užasno zabavno! – ispričala je Taylor na čijem su popisu bivših ljubavnika, pa tako i partnera opjevanih u pjesmama: Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, Taylor Lautner i John Mayer.

Pjevačica je trenutačno u vezi s Conorom Kennedyjem za kojeg se nada da je neće povrijediti i tako naći svoje mjesto u jednoj od njenih provokativnih pjesama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije