Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbudljivo

Taylor Swift postala labirint na farmi kukuruza

taylor swift
Foto: Screenshot
1/2
15.09.2015.
u 11:20

Vlasnik farme napravio je ogroman labirint, oblikovan u lice slavne pjevačice. Jeff Greenwood, vlasnik farme, rekao je da je labirint napravio jer je dugogodišnji obožavatelj pjevačice

Taylor Swift opčinila je svijet. Ovog puta riječ je o labirintu u farmi kukuruza, a koji je nastao u Marylandu u njezinu čast.

Vlasnik farme napravio je ogroman labirint, oblikovan u lice slavne pjevačice. Jeff Greenwood, vlasnik farme, rekao je da je labirint napravio jer je dugogodišnji obožavatelj pjevačice.

– Smatramo je iskrenom osobom i pravim uzorom za sve. Odlično se ponaša prema ljudima – rekao je Greenwood. Ovo nije prvi ovakav uradak na njegovoj farmi. Napravio je već labirint tijekom izbora 2012. godine, pa su farmu krasila lica Mitta Romneyja i Baracka Obame.

Samo oblikovanje labirinta trajalo je jedan dan, dok je dizajniranje trajalo dulje. Posjetitelji u Marylandu moći će posjetiti labirint do 1. studenog. Otprilike dva sata treba ljudima da pronađu izlaz.

>>Prodaje se fotografija vrućeg klinča Taylor Swift i Calvina Harrisa

>>Seksi Taylor Swift i golišava Miley Cyrus obilježile dodjelu nagrada MTV VMA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije