Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet nesretna

Taylor Swift prekinula vezu s Harryjem Stylesom

taylor
Pixsell
08.01.2013.
u 10:58

Dvoje mladih glazbenika bili su u vezi mjesec dana, a prekinuli su na odmoru na Djevičanskom otočju s kojeg se pjevačica nakon tri dana u Ameriku vratila sama

Pjevačica Taylor Swift (23) poznata po svojim tužnim ljubavnim baladama, uskoro bi mogla skladati još jednu posvećenu Harryju Stylesu (18).

Naime, poslije mjesec dana zaljubljenosti i veze dvoje mladih glazbenika prekinulo je svoju vezu, piše MailOnline.
Novogodišnje praznike provodili su na Djevičanskom otočju sa društvom i stalno se svađali. Taylor to više nije mogla izdržati i poslije tri dana boravka ondje, sama se vratila kući u Ameriku.

Harryja to čini se nije jako rastužilo jer nastavio je dalje bjesomučno partyjati, a posjetio je i bogataša Richarda Bransona koji tamo posjeduje jedan otok.
Harry je na otočju proveo još tri dana i vratio se kući u London pa sada svoje samotne dane provode svaki na svojem kontinentu.

S njihovim prekidom mogao bi biti zadovoljan jedino Tylorin otac Scott Kingsley Swift koji je smatrao da brzaju sa svojim odnosom. Čak je nedavno osobno zamolio Harryja da malo ohlade tu vezu koja tako intenzivna nije dobra niti za jedno od njih.

Kako god, Taylor koliko god bila lijepa i uspješna nikako nema sreće u ljubavi. Naime, već je bila u nesretno okončanim kratkim vezama s Taylorom Lautnerom, Johnom Mayerom, Jakeom Gyllenhaalom i Conorom Kennedyjem.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:42 08.01.2013.

eto nam nove pjesme............

MS
mare_split
14:16 08.01.2013.

Taylor je vrijeme da počne gledati muškarce, a ne pubertetlije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije