Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preboljela Harryja

Taylor Swift u vezi je s Edom Sheeranom

taylor
Pixsell
01.03.2013.
u 11:08

– Harry je neodoljivi zločesti dečko, ali je Taylor odlučila da će radije biti s nekim tko je stvarno može usrećiti – kaže izvor.

Zajedno su! Nisu zajedno! Takvi su medijski natpisi u posljednje vrijeme kada je riječ o Taylor Swift i Harryju Stylesu. No čini se da Taylor ima novu simpatiju. Još prošle godine s Edom Sheeranom dijelila je romantične trenutke, ali su se odlučili razdvojiti kao bi se posvetili karijerama. Izvor tvrdi da su sada odlučili ljubav obnoviti.

– Taylor ga je oduvijek voljela, on je jako drag momak koji je nasmijava i vjeruje mu – kaže izvor i dodaje da su se zbližili nakon što je pjevačica definitivno prekinula s Harryjem koji je dobar Edov prijatelj.

– Harry je neodoljivi zločesti dečko, ali je Taylor odlučila da će radije biti s nekim tko je stvarno može usrećiti – kaže izvor.

TMZ navodi kako je novopečeni par proveo zajedno noć hotelu u Londonu, dan prije dodjele BRIT Awardsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije