MAK

Teo Perić se inspirirao Evitom Peron u izvrsnoj kolekciji

MAK (1)
Foto: PR Foto
1/5
14.10.2013.
u 16:03

Povodom nadolazećeg CAP-a koji će se održati u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja Teo P za Mak.

Povodom nadolazećeg CAP-a koji će se održati u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja Teo P za Mak. Ova splitska modna kuća s tradicijom dugom više od 25 godina prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koju će predstaviti na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u.

Modna kuća MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom već modu koju žene mogu nositi i danas i za deset godina jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode. Nova kolekcija nosi naziv Eva i ponudit će izgled za hrabre i moderne žene koje su uvijek spremne otići u nepoznato, a inspirirana je Evitom Peron.

>>Jelena Perčin kakvu još niste vidjeli!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije