Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrava je

Tereza Kesovija izašla iz bolnice: 'Sve je u redu, jedva čekam prvi koncert'

Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
1/10
27.10.2022.
u 13:56

Glazbena diva otkrila je da je napustila bolnicu nakon hospitalizacije te ispričala kako se osjeća.

Glazbena diva Tereza Kesovija otkrila je za Radio Dalmaciju da je upravo napustila bolnicu nakon hospitalizacije zbog bolova u nozi. Gordan Vasilj i Ivo Perkušić nazvali su glazbenu divu kako bi provjerili odvija li se njezin oporavka prema planu, a ona im je otkrila da je već napustila bolnicu.

- Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split! - rekla im je odlično raspoložena Kesovija.

Otkrila im je i da jedva čeka opet stati na pozornicu.

- Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert - poručila je pjevačica nakon izlaska iz Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'.

- Imam samo riječi najveće moguće hvale. Toliko su svi dragi, toliko je ta divna doktorica Alemka Markotić krasna žena, i sve te sestre... Znaš ono kad ih voliš, baš od srca ih voliš. Tako su pažljive, drage… - rekla je.

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometnu nesreću

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:42 27.10.2022.

U bg

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:31 27.10.2022.

Ne škodi malo PR-a....., pa kakav god bio.

M3
Miške 3
05:24 28.10.2022.

Neću više blokadu pa neću komentirati ovu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije