ozlijedio se na setu

Tim Burton hitno prevezen u bolnicu!

tim burton
06.05.2015.
u 12:46

Redatelj, 56-godišnjak, ozlijedio se tijekom stanke na snimanju, a potom je odmah prevezen u bolnicu. Doveo ga je njegov asistent te je navodno zatražio privatni prostor za Burtona

Slavni Tim Burton prevezen je u bolnicu nakon što je ozlijeđen poslije snimanja na setu svog posljednjeg filma.

Redatelj, 56-godišnjak, ozlijedio se tijekom stanke na snimanju, a potom je odmah prevezen u bolnicu. Doveo ga je njegov asistent te je navodno zatražio privatni prostor za Burtona, piše The Metro. Njegov glasnogovornik otkrio je medijima da je Tim prevezen u bolnicu s manjim ozljedama, no bez lomova.

Film snima sa zvijezdama Judi Dench i Samuelom L. Jacksonom, a zasniva se na dječjoj knjizi ''Ransom Riggs''. Snimanje je počelo prošlog tjedna, a pretpostavlja se da će biti gotovo 2016. godine.

>>Tim Burton i Helena Bonham Carter prekinuli jer ju je varao sa svojom asistenticom

>>Skandal: Tim Burton uhvaćen kako se ljubi s misterioznom plavušom

Komentara 1

FI
Finrod
18:51 06.05.2015.

Knjiga se zove Miss Peregrine's Home for Peculiars, a ime pisca je Ransom Riggs. Toliko o hrvatskom novinarstvu. Valjda se prvo provjere informacije prije objave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije